• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Tangzu Wan'er 2 kulaklığın akustik filtresinin içeriye doğru kayma sorunu

Dosya Ekleri

• 20260327_144807.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 91
  • 20260327_144600.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 76
  • 20260327_144546.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 95
Bu sefer belli oldu. Evet kayma var.
Rica ederim. Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan.

Eger seste herhangi bir kusura rastlamadiysan sorun olmaz. Resimden pek anlasilmiyor.
Anladığım kadar normalde dümdüz olması gerekiyor eğim vs yok bende bir kısmı içe girmiş durumda fotoğrafta eğimli kısmı çektiğim için pek anlaşılmıyor, ikiside nerdeyse aynı derecede kaymış olduğu için seste bir fark göremedim bugün biraz kullanıp fark varsa değişim/iade için mail atacağım.

Benim sonradan taktığım metal filtre de bir tık iç taraftaydı ama seste sorun olmadı.

Benim sonradan taktığım metal filtre de bir tık iç taraftaydı ama seste sorun olmadı.

Seste bir fark göremedim ben de şu an, asıl korkum zamanla yerinden çıkar mı o kayma sebebiyle ondan emin olamadığım için yollasam mı diye düşündüm.

Hocam bende de aynı sekılde kayma var ve sag kulaklıktan pıt pıt ses geliyor ses patlıyor sanki sizdedir bu durum oldu mu @Remus Lupin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…