- Makaleler
- 1
Olması gereken bu şekilde. Ben tam anlayamadım fotoğraftan.Bende ikisi de böyle yapısı mi böyle seninle aynı problem mi acaba?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Olması gereken bu şekilde. Ben tam anlayamadım fotoğraftan.Bende ikisi de böyle yapısı mi böyle seninle aynı problem mi acaba?
Ben de emin olamadım ikisinde de aynı miktar kayma var çünkü içeri doğru.Olması gereken bu çekilde. Ben tam anlayamadım fotoğraftan.
Ben de emin olamadım ikisinde de aynı miktar kayma var çünkü içeri doğru.
Rica ederim. Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan.Kulaklık elime ulaştı sonunda. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
Eger seste herhangi bir kusura rastlamadiysan sorun olmaz. Resimden pek anlasilmiyor.Bende ikisi de böyle yapısı mi böyle seninle aynı problem mi acaba?
Anladığım kadar normalde dümdüz olması gerekiyor eğim vs yok bende bir kısmı içe girmiş durumda fotoğrafta eğimli kısmı çektiğim için pek anlaşılmıyor, ikiside nerdeyse aynı derecede kaymış olduğu için seste bir fark göremedim bugün biraz kullanıp fark varsa değişim/iade için mail atacağım.Rica ederim. Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan.
Eger seste herhangi bir kusura rastlamadiysan sorun olmaz. Resimden pek anlasilmiyor.
Anladığım kadar normalde dümdüz olması gerekiyor eğim vs yok bende bir kısmı içe girmiş durumda fotoğrafta eğimli kısmı çektiğim için pek anlaşılmıyor, ikisi de neredeyse aynı derecede kaymış olduğu için seste bir fark göremedim bugün biraz kullanıp fark varsa değişim/iade için mail atacağım.
Benim sonradan taktığım metal filtre de bir tık iç taraftaydı ama seste sorun olmadı.
Seste bir fark göremedim ben de şu an, asıl korkum zamanla yerinden çıkar mı o kayma sebebiyle ondan emin olamadığım için yollasam mı diye düşündüm.
Hocam bende de aynı sekılde kayma var ve sag kulaklıktan pıt pıt ses geliyor ses patlıyor sanki sizdedir bu durum oldu mu @Remus Lupin.