Wraith'e mail attım, umarım 3.5 mm ile değişimi kabul ederler. Etmezlerse de uğraşacağım. Uğraşmadan bunu çözmenin bir yolu yok mu? Fiyat farkı verip aldığım mikrofonu kullanamayacağım. KZ kablosu takarken bunu da sırf o yüzden aldım, harici mic'le standla vs. uğraşmamak için.
Hiç böyle bir problem yaşayan görmedim, başka biraz baktım ama. Olanlar hep 3.5 mm'de yaşamış, ben de KZ'de yaşamıştım ama çözdüm, bunda çözümü de yok. Kasadaki statik elektriği aldım, tüm USB portlarına taktım. Gameraider klavyemden gelen type C to USB ile de denedim, hiçbirisi olmadı. Şu an Chrome eklentisinden video açıp sesini 1'e çekiyorum, video duyulmuyor ama dip ses var. Yani PC'de en ufak bir ses oynasa bile dip ses oluyor. Sesler kesilince 3-4 sn devam edip dip seste gidiyor.
PC sesi 1'de, video sesi en kısıkta, YouTube üzerinden ekstra eklentinin sesi 1, duyması imkansız ama PC'ye o ses geldiği için dip ses aynı seviye geliyor, ses fullse de azsa da dip ses aynı.
Kulaklığı iPad'e takıp yine denedim. Şarkı açtım ve sesi sıfıra çektim. Yine dip ses geliyor. PC'deki ile bire bir aynı. Mecbur mikrofonsuz kullanacağım değil mi, iade veya değişim kabul etmezlerse? Çözümü yok mu acaba?
@Trina @Simon