Anca sanaldan sallar zaten. Buradaki üyelerden biriyle bile karşılaşsa sanal alemde söylediklerinin 1000/1'ini söyleyemez.
Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Anca sanaldan sallar zaten. Buradaki üyelerden biriyle bile karşılaşsa sanal alemde söylediklerinin 1000/1'ini söyleyemez.
Gerçekten acınacak bir durumda. Zaten bu zatta biraz şeref, onur, mertlik olsaydı fake hesap açıp kendini savunmazdı. Son olarak şu güzel sözleri düzenleyerek bitiriyorum.
-Sende şeref, mertlik işportaya düşmüş. Yapcaklarına ancak iblis teşebbüs edecektir. Yine çakıldın @Silinen üye,yine yanlışa battın. Biz çok şükür forumlarda fake hesaplar açmadık, takipçilerimize 35₺ ye duvar kâğıdı değişmiş Windows 7 satmadık. Ve sadece doğruları söyledik.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 10
Gerçekten acınacak bir durumda. Zaten bu zatta biraz şeref, onur, mertlik olsaydı fake hesap açıp kendini savunmazdı. Son olarak şu güzel sözleri düzenleyerek bitiriyorum.
-Sende şeref, mertlik işportaya düşmüş. Yapcaklarına ancak iblis teşebbüs edecektir. Yine çakıldın @Silinen üye,yine yanlışa battın. Biz çok şükür forumlarda fake hesaplar açmadık, takipçilerimize 35₺ ye duvar kâğıdı değişmiş Windows 7 satmadık. Ve sadece doğruları söyledik.
Hailworld nedense mesaj atamıyor hiç şaşırmadım. Bir de ben hiçbir yere gitmiyorum dostum diyordu.
Bu kadar güven veriyor işte.Hailworld nedense mesaj atamıyor hiç şaşırmadım. Bir de ben hiçbir yere gitmiyorum dostum diyordu.
GattarX
Başarılı
Cevabı hazır hocam.
Dosya Ekleri
35gvm78
Üstün
Güzel shitpost sayfası aslında.
GattarX
Başarılı
Aynen cevap vermedim bile Copilot bile daha iyi tasarladı.
Dosya Ekleri
En azından bir netliği var.Aynen cevap vermedim bile Copilot bile daha iyi tasarladı.
35gvm78
Üstün
Hayırlı olsun hocam. Umarım işinizi görür.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano