Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Bir şey düşünmüyorum artık, boş iş. 3g aklı olan da zaten bu sorularin cevabına ulaşabilir.
mr.esat
Üstün
Binlerce yıldır insanlığın en gözde tartışma konusu boş işBir şey düşünmüyorum artık, boş iş. 3g aklı olan da zaten bu sorularin cevabına ulaşabilir.
- Makaleler
- 3
Binlerce yıl tartışıldığı için boş iş.Binlerce yıldır insanlığın en gözde tartışma konusu boş iş![]()
Olduğunu düşünmüyorum.
Ne olduğu belli olmadığından varlığının kanıtlanabileceğini de düşünmüyorum. Bizden çok daha gelişmiş bir varlık, bizimle iletişime geçerse tanrı olmamasına rağmen onu tanrı zannedebiliriz. İşte bu yüzden gerçekten bir tanrı bizimle iletişime geçse dahi acaba sadece bizden çok daha gelişmiş bir varlık mı soruları oluşacaktır ve tanrılığından şüphe duyulacaktır.
Ne olduğu belli olmadığından varlığının kanıtlanabileceğini de düşünmüyorum. Bizden çok daha gelişmiş bir varlık, bizimle iletişime geçerse tanrı olmamasına rağmen onu tanrı zannedebiliriz. İşte bu yüzden gerçekten bir tanrı bizimle iletişime geçse dahi acaba sadece bizden çok daha gelişmiş bir varlık mı soruları oluşacaktır ve tanrılığından şüphe duyulacaktır.
Bişey düşünmüyorum, tanrı var mı ?
Tanrı belki vardır belki yoktur. Ancak varsa son derece egoist ve zalim bir varlık olduğunu düşünüyorum. Ya da dünyayı zerre kadar umursamadığını.
Yeni konular
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-