Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.965 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.796 14 Ağustos 2024 #11 Hayatı anlamlandırma konusunda elzem olduğu için.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 14 Ağustos 2024 #12 gustavo dedi: İnsanın arayış varoluş sorgusuna cevap bulmak ve evreni ve varoluşal dengeyi sağlamak için. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun?
gustavo dedi: İnsanın arayış varoluş sorgusuna cevap bulmak ve evreni ve varoluşal dengeyi sağlamak için. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsun?
baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Ağustos 2024 #13 Allah'ın var olduğunu bilmek bana huzur verdiği için. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2024
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 14 Ağustos 2024 #14 Geraltın kılıcı dedi: Nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Varoluşşal denge kendi kendine çarpışmayla yıldırımla oluşamayacağına göre... Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2024
Geraltın kılıcı dedi: Nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Varoluşşal denge kendi kendine çarpışmayla yıldırımla oluşamayacağına göre...
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 14 Ağustos 2024 #15 Nefs İlmi dedi: Hayatı anlamlandırma konusunda elzem olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ben hayatımı tanrı ile anlamlandırmıyorum. baysigma dedi: Allah'ın var olduğunu bilmek bana huzur verdiği için. Genişletmek için tıkla... Ya tanrı kötüyse? Her ihtimal konuşumaya değerdir.
Nefs İlmi dedi: Hayatı anlamlandırma konusunda elzem olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ben hayatımı tanrı ile anlamlandırmıyorum. baysigma dedi: Allah'ın var olduğunu bilmek bana huzur verdiği için. Genişletmek için tıkla... Ya tanrı kötüyse? Her ihtimal konuşumaya değerdir.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.965 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.796 14 Ağustos 2024 #16 Geraltın kılıcı dedi: Ben hayatımı tanrı ile anlandırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bireysel hayatları kast etmedim. Hayatı dedim.
Geraltın kılıcı dedi: Ben hayatımı tanrı ile anlandırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bireysel hayatları kast etmedim. Hayatı dedim.
baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Ağustos 2024 #17 Geraltın kılıcı dedi: Ben hayatımı tanrı ile anlandırmıyorum. Ya tanrı kötüyse? Her ihtimal konuşumaya değerdir. Genişletmek için tıkla... Yani nasıl kötüyse ne demeye çalıştınız anlamadım? Eğer tanrı kötü olsaydı neden insanların sapmaması için kitap gönderirdi ki?
Geraltın kılıcı dedi: Ben hayatımı tanrı ile anlandırmıyorum. Ya tanrı kötüyse? Her ihtimal konuşumaya değerdir. Genişletmek için tıkla... Yani nasıl kötüyse ne demeye çalıştınız anlamadım? Eğer tanrı kötü olsaydı neden insanların sapmaması için kitap gönderirdi ki?
MasterSlenderTR Üstün Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 856 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.363 14 Ağustos 2024 #18 Geraltın kılıcı dedi: Tanrı neden önemli? Genişletmek için tıkla... Tanrı yok, dolayısıyla benim için önemli değil.
Geraltın kılıcı dedi: Tanrı neden önemli? Genişletmek için tıkla... Tanrı yok, dolayısıyla benim için önemli değil.
baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Ağustos 2024 #19 MasterSlenderTR dedi: Tanrı yok, dolayısıyla benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... Anlayşınıza asla karşı çıkmam, fakat bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
MasterSlenderTR dedi: Tanrı yok, dolayısıyla benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... Anlayşınıza asla karşı çıkmam, fakat bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 14 Ağustos 2024 #20 MasterSlenderTR dedi: Tanrı yok, dolayısıyla benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... Peki tüm bu evreninin varoluşunu neye dayandırıyorsun?
MasterSlenderTR dedi: Tanrı yok, dolayısıyla benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... Peki tüm bu evreninin varoluşunu neye dayandırıyorsun?