Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.283 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.302 Yer Japonya, Fukuoka 5 Nisan 2026 #121 Lessra dedi: Bende arayış içindeyim hala. Sizi hangi cevap tatmin etti? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki soruya "Tanrı olmasa evrende olmaz." deyip noktayı koydum. Milas dedi: Tanrı olmadan evren nasıl var olabilir? Tanrı nasıl var oldu? Genişletmek için tıkla...
Lessra dedi: Bende arayış içindeyim hala. Sizi hangi cevap tatmin etti? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki soruya "Tanrı olmasa evrende olmaz." deyip noktayı koydum. Milas dedi: Tanrı olmadan evren nasıl var olabilir? Tanrı nasıl var oldu? Genişletmek için tıkla...
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 5 Nisan 2026 #122 Uzun tartışmalı bir konu olacağı çok belliydi. Benim cevabım dinden dine göre değişir.
Moderasyon Ekibi Resmî Hesap 5 Nisan 2026 #123 Konu açıldığı tarihten itibaren güncellenen kurallar neticesinde, konu kilitlenmiştir. Sevgiler.