Öğrenilmez ama izlemesi zevkli oluyor.Video izleme o zaman kardeşim. Kitap oku. Tarih video izleyerek öğrenilmez. Hangi dönem tarih okumak istiyorsun, yazarlar önerebilirim. Genel bir tarih okuyacağım diyorsan Halil İnalcıktan başlayabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Seni bilmem ama Cumhuriyet tarihi daha zevklidir açıkçası. Hatırat okumaktan çok zevk alırım. Kazım Karabekir, Ali Fuat Cebesoy, Rıza Nur, Rauf Orbay okumakla işe başlayabilirsin. Yok bilgi açısından okuyacağım diyorsan Halil İnalcık, İsmail Hakkı Uzunçarşılı okuyabilirsin.Her türlü dönem olur, kendimi geliştirmek istiyorum.
Hosea Matthews
Başarılı
DFT Tarih, Anime Tarih, Cavit Pancar, Harp Tarihi.
Ben olsam Türk tarihi ile başlardım. Eğer yeni başlıyorsan.Her türlü dönem olur, kendimi geliştirmek istiyorum.
Ben olsam Türk tarihi ile başlardım. Eğer yeni başlıyorsan.
Zaten eskiden 2 yıl izlemiştim, şimdi kendime "remake" yapıyorum, yani bilgim cok.
Çoğu kendi ideolojilerini pohpohlayıp saçma sapan şeyler anlatıyor, çok defa denk geldim de ondan söylüyorum.
Çoğu kendi ideolojilerini pohpohlayıp saçma sapan şeyler anlatıyor, çok defa denk geldim de ondan söylüyorum.
Ben de biliyorum, fakat isim vermeyelim.
Evet, öyle. Lakin bunu anlayabiliyorsan pek sorun olmuyor açıkçası.Çoğu kendi ideolojilerini pohpohlayıp saçma sapan şeyler anlatıyor, çok defa denk geldim de ondan söylüyorum.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-