Tavuklu pilavı ara sıra tereyağlı ya da seviyorsan zeytinyağlı yiyebilirsin. Mümkünse köy tereyağı almanı öneriyorum. Tereyağının da zeytinyağının da faydaları vardır, ölçülü tüketildiği takdirde hiçbir zararı olmaz. Diyet sürecinde tatlı niyetine bitter yiyebilirsin, spordan önce enerji vermesi için de tüketebilirsin. YouTube’da yulafı daha lezzetli hâle getirmek için tarif videoları var, göz atabilirsin. Eğer sürekli “şu zarar, bu zarar” diye düşünerek ilerlersen diyet sürecin eziyetli bir hâl alır ve ister istemez keyfin kaçar. Amacın herhangi bir şampiyonaya katılmak ya da yağ oranını %5’e düşürmek değilse arada birkaçamak yapmanda sakınca yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Bende 100 le atıyorum da psiklojik olarak sıkıntıya giriyorum.
Hocam işte psikolojik sıkıntıya girmek antrenman ve uyku düzenini bile etkiler. Bunu zevk almak için yap. Adım adım. Çok define olmak istiyorsan yağ oranın belirli miktarın altına geldikten sonra dikkat et. Belki potansiyelin 120 ile set atmanı sağlayacak ama sen bu kadar takıldığın için 100'ü aşamıyosun gibi.
Pluxy01
Becerikli
Çeşit çeşit baharat al sos al farklı tarifler yap. Arada kırmızı et pişir, alacağın fazla yağı karbdan kısarak dengelersin.
mr.esat
Üstün
Ben tam buğday unundan tava pizza, pirinç unundan pankek, tam buğday makarna, tam buğday unu ile lavaş arasında tavada zeytinyağı ile pişmiş tavuk dürüm falan yapıyorum. Tavuk pilav gerekli olan bir şey değil, abartılmış ve gereksiz anlam yüklenilmiş bir öğün.
İlaç kullanmaya başladıktan sonra da diyete dikkat etmen gerekiyor haberin olsun.Sonra diyeti bozdu mu pişmanlık çöküyor bu body sporu disiplin bide mental işi şeytan diyor bas iğneyi ya.
Yağsız kaşar podyuma çıkmıyorsan ölçülü tükkettiğin sürece bozmaz bence, lavaşın da ununa göre değişir. Yulaf unundan yaparsan temiz karb bile olur.
Biliyorum ama eski halimden daha güçlü olacağım ve daha hızlı gelişicem.Ben tam buğday unundan tava pizza, pirinç unundan pankek, tam buğday makarna, tam buğday unu ile lavaş arasında tavada zeytinyağı ile pişmiş tavuk dürüm falan yapıyorum. Tavuk pilav gerekli olan bir şey değil, abartılmış ve gereksiz anlam yüklenilmiş bir öğün.
İlaç kullanmaya başladıktan sonra da diyete dikkat etmen gerekiyor haberin olsun.
mr.esat
Üstün
Orası öyle de orası da farklı bir yol, para kazanmayacaksan baya da bomboş bir yol. Çok para istiyor, gereksiz şeylerden ödün vermen gerekiyor. Öğünle uğraşmaktan sıkılıyorsun, bu cycle'ların her gün bir sürü farklı enjeksiyonu var. Bomboş bir şey bana kalırsa. O da zevkli bir taraf değil bence yani. Sırf daha vücudum iyi olacak diye diyetiyle, idmanıyla, riskliyle, dozajlarla, ilacıyla, ilacının parasıyla falan uğraşamam ben. Uğraşmak için tek işimin bu olması gerekiyor, tek işimin bu olması için de para kazanmam gerekiyor... Uzar gider. Boş yani.Biliyorum ama eski halimden daha güçlü olacağım ve daha hızlı gelişicem.
Yağda değil. Çevirme olarak.Kızarmış yağ sıkıntı hocam tavuğu haşlama yiyorum ondan bayıyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-