Merhaba, Tebilon'dan alınma sıvı soğutma mevcut, 2. el olarak aldım 2-3 ay sonra arıza verdi, garantisi devam ediyor, değişim için Tebilon'a mı gitmem gerekiyor yoksa farklı bir kuruma mı gitmemiz gerekiyor?
Merhaba, Tebilon'dan alınma sıvı soğutma mevcut, 2. el olarak aldım 2-3 ay sonra arıza verdi, garantisi devam ediyor, değişim için Tebilon'a mı gitmem gerekiyor yoksa farklı bir kuruma mı gitmemiz gerekiyor?
Değişim için ürün yollamak diye bir şey yok. Servise yollayacaksınız servis ürünü tamir edemez ise iade/değişim kararı verir sonra da siz firmaya ulaşırsınız ve hakkınızı alırsınız. Ürünü direkt servise yollayın ilk başta Tebilon'u dahil etmeyin ki servisin ne dediğini direkt olarak siz öğrenin. Sonra iade/değişim kararı çıkarsa firmaya ulaşın.
Değişim için ürün yollamak diye bir şey yok. Servise yollayacaksınız servis ürünü tamir edemez ise iade/değişim kararı verir sonra da siz firmaya ulaşırsınız ve hakkınızı alırsınız. Ürünü direkt servise yollayın ilk başta Tebilon'u dahil etmeyin ki servisin ne dediğini direkt olarak siz öğrenin. Sonra iade/değişim kararı çıkarsa firmaya ulaşın.
Penta teknoloji bakıyor. Kendilerini arayıp seri No ile garanti durumu sorgu yapabilir ve uygunsa gönderebilirsiniz garanti yok derlerse yani orası bakmıyorsa Tebilon ile iletişime geçin. Direk tebilona gönderirseniz 5-6 günlük aktarım süreci uzayabilir.
Sen Tebilon'a gönderirsin Tebilon alır sonra keyifleri ne zaman isterse servise yollar. Hiçbir haber alamazsın ararsın oyalarlar ararsın ağızlarında laf gevelerler. Sonra servis bir karar verir ama o kararın ne olduğunu dahi bilmezsin çünkü sana değil Tebilon'a kararı bildirirler. Sallıyorum değişim/iade kararı verilir (ki bu iki karar her zaman birlikte verilir) ama firma gelir sana iade kararı verildi o yüzden fatura bedelinizi iade ettik hesabınıza der. Sonra bir de onun için uğraşman gerekir. Hadi bu kararı reddettin ürünümü geri gönderin dersen de yine keyifleri ne zaman isterse o zaman sana yollarlar. O yüzden direkt servise ulaşın.
Sen Tebilon'a gönderirsin Tebilon alır sonra keyifleri ne zaman isterse servise yollar. Hiçbir haber alamazsın ararsın oyalarlar ararsın ağızlarında laf gevelerler. Sonra servis bir karar verir ama o kararın ne olduğunu dahi bilmezsin çünkü sana değil Tebilon'a kararı bildirirler. Sallıyorum değişim/iade kararı verilir (ki bu iki karar her zaman birlikte verilir) ama firma gelir sana iade kararı verildi o yüzden fatura bedelinizi iade ettik hesabınıza der. Sonra bir de onun için uğraşman gerekir. Hadi bu kararı reddettin ürünümü geri gönderin dersen de yine keyifleri ne zaman isterse o zaman sana yollarlar. O yüzden direkt servise ulaşın.
Servis almıyor ki ürünleri. İlgili distribütöre verilmesi lazım önce. Ben Endeks Bilişim'e göndermiştim oradan servise gitmişti. Distribütörün haberi olması lazım.
Sen Tebilon'a gönderirsin Tebilon alır sonra keyifleri ne zaman isterse servise yollar. Hiçbir haber alamazsın ararsın oyalarlar ararsın ağızlarında laf gevelerler. Sonra servis bir karar verir ama o kararın ne olduğunu dahi bilmezsin çünkü sana değil Tebilon'a kararı bildirirler. Sallıyorum değişim/iade kararı verilir (ki bu iki karar her zaman birlikte verilir) ama firma gelir sana iade kararı verildi o yüzden fatura bedelinizi iade ettik hesabınıza der. Sonra bir de onun için uğraşman gerekir. Hadi bu kararı reddettin ürünümü geri gönderin dersen de yine keyifleri ne zaman isterse o zaman sana yollarlar. O yüzden direkt servise ulaşın
Penta direkt olarak almıyor ürünleri. Önce Tebilon'a yollaman lazım.
Servis almıyor ki ürünleri. İlgili distribütöre verilmesi lazım önce. Ben endeks bilişim'e göndermiştim oradan servise gitmişti. Distribütörün haberi olması lazım.
Markadan markaya değişiyor. Rampage'de yollarken direk servise gönderiyorum Vatan Bilgisayar'ın haberi olmuyordu Haylou da aynı şekil direk servis alıyor.