kngg2516

Çalışkan
Merhaba. Işık sızması hakkında konu oluşturmuştum, tavsiyeler üzerine hakem heyetine başvurma kararı aldım. Cihazımı 31.12.2025'te almıştım, 08.01.2026'da servise gitti ve sonrasında 29.01.2026'da göndermiştim. Merak ettiğim, cihazı aldım sızma çıkmıştı, değişim oldu ve geldi. 2. cihazda da aynı sorun oldu. 2 kez gitmiş oldu, 3 kez aynı sorun olduğunda gönderilir gibi bir şey duymuştum, bu şekilde başvurabilir sonuç alabilir miyim sizce ve satın aldığım yere mi başvurmam gerekir, Casper'a mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur'larda genel olarak sızma var zaten ve ekranı IPS ekran oldukça normal gibi. Ne kadar olduğunu görebilmemiz için fotoğraf ekleyebilirmisiniz?

Tabii şu şekilde;

Dosya Ekleri

• IMG_8848.webp
    IMG_8848.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 62
  • IMG_8857.webp
    IMG_8857.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 59
Görsel ekleyebilir misiniz? Hocam rica etsem.

Ancak servis hiçbir şekilde ilgilenmedi rahatsız ediyor hocam açıkçası.

Düzeltme:
Yanlış anlaşılmış olabilir hiç THH başvurmadım cihaz için 2 kez garantiye gitti bu durumda THH başvurulur değil mi problem yaşar mıyım? Görseller ekte destek olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:
@kngg2516

Bende ki sızma biraz daha köşelerden ortaya doğru X yapmış gibi ama miktarlar aynı gibi( kameranın kusuruna bakmayın :D).

Dosya Ekleri

• khlals.webp
    khlals.webp
    186,5 KB · Görüntüleme: 48
Sizdeki azmış hocam.

Şahsen benim cihazım öyle olsa kullanırdım ama bendeki çok fazla tüketici hakem konusunda bilgi verir misiniz hocam acaba.

Sizdeki azmış hocam.

Şahsen benim cihazım öyle olsa kullanırdım ama bendeki çok fazla tüketici hakem konusunda bilgi verir misiniz hocam acaba.
THH hakkında hiç bir fikrim yok bende 7-8 ay önce cihazı bakım için servise göndermiştim hiç bir işlem yapılmadan geri gönderildi olumlu yanıt gelmedi 1 ay boyunca THH ye yöneleceğimi belirttim mailde tekrar servise göndermem istendi bende göndermedim cihaz hiç bir işlem görmemiş resmen 2 hafta daha beklemeye üşendim. Görsellerde pek fazla görünmüyor aslında oyunlarda falan hiç anlamamanız bile lazım.