Bu konuya geçenlerde yorum yapmışım, ama fazla iyimser olmuş. Ufak bir güncelleme yapmak istiyorum.
Geçen gün girip biraz bakayım dedim. Bazı moderatörler kör sanırım orada. Konu onaylamış, ama konuyu yazan eleman o kadar berbat yazmış ki ne anlattığı mevzu anlaşılıyor, ne de ne yaptığı belli. Şu video gibi aynı.
Bazı konulara giriyorsun, resmen saçmalayanlar var. Verdiği tavsiye o kadar berbat ki, git Turbox al demediği kalmış bir, üstelik de yaptığı saçmalığın arkasında duruyor bir de.
"knk o öyle değil ya bende mahallemde ki bilgisayarcıya gitcem ama parça çalar" gibi yazımlarla dili paramparça edip sonra LGS'de, YKS'de yüksek nasıl yapılır diye konu açanlara da buradan selam olsun. Bir kere forumun kendisinde kötü görünüyor böyle bir cümle, nasıl yazabiliyorsun yahu?
Önce forum kültürünü anlamayan ve forumu Instagram zannedenlerin doluşması, sonra da Recep Hoca'nın ayrılması net bir kalite düşüşü yarattı orası üzerinde. Buraya da forumu Instagram sananlar ve düzgün bir yazımı ilke edinemeyenler doluşmaz umarım.
Dipnot: Technopat'a 2018'den beri üyeyim. İlk girdiğimde ben de acemi olduğum için elbette hatalarım oldu, bu herkes için normal. İlk haftamda üç tane uyarı yedim, son uyarımın üzerinden 5 sene geçmiştir diye tahmin ediyorum. Lakin adama bakıyorsun 2000 veya 3000 civarında mesajı var, ama ucube ucube hatalar yapmaya devam ediyor. Yani haklı bir sebepten uyarı yiyorsan otur şu yanlışını düzeltmeye bak. Moderasyona da raporlanıyor mu bilmiyorum ama yanlış bilgiler de eskisi kadar bulunmuyor.