6 banım var çoklu üyelikten. Sırf perma atsınlar diye o kadar açtım, atmadılar. Ben de hesabı sildim
Son düzenleyen: Moderatör:
6 banım var çoklu üyelikten. Sırf perma atsınlar diye o kadar açtım, atmadılar. Ben de hesabı sildim
Orayı kullanma sebebim kitleydi, hem Linuxcular hem geliştiriciler herkes oradaydı fakat biliyorsunuz ki kalite dibi gördü ve Recep Bey çıkınca/çıkartılınca YT tarafı da gözümden hepten düştü.Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.
Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Ben çoğunlukla buradayım. Arada bir de orada takılıyorum. Her şeyi gereksiz mesaj diye raporlayan velet bir tayfa yüzünden 3 gün 3 gün ceza yediğimden beri gözümden düştü orası.
2021 yılında ben de modlara çok sinirlenip rapor sisteminden hakaret etmiştim. 2026'ya kadar ceza vermişlerdi, neyse 1-1.5 yıl sonra bize ulaşın diye bir kısım olduğunu keşfedince özür falan diledim, kaldırdılar cezayı1 yıl hadi gene iyi. Benim 2027'ye kadar. İsmim Terminator_3420.
Maalesef defalarca özür dilememe rağmen kaldırmadılar benim cezamı. Açıkçası kalkmasını da istiyorum çünkü sevdiğim bir forum.2021 yılında ben de modlara çok sinirlenip rapor sisteminden hakaret etmiştim. 2026'ya kadar ceza vermişlerdi, neyse 1-1.5 yıl sonra bize ulaşın diye bir kısım olduğunu keşfedince özür falan diledim, kaldırdılar cezayı.
Aynısı benim için de geçerli. Hatamı anladım diyorum gene umurlarında değil.Maalesef defalarca özür dilememe rağmen kaldırmadılar benim cezamı. Açıkçası kalkmasını da istiyorum çünkü sevdiğim bir forum.