Technopat kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16108
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    technopat
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat Sosyal'a girmek için 10 tane reklam kapatıyorum :=) Çok fazla reklam var çook.

Birisi 9800X3D'nin 4070 Ti süper ile darboğaz yaşayacağını iddia ettikten sonra konuyu uzattığım gerekçesi ile ban yemiştim. 2. el kısmı var diye kullanmaya devam ediyorum.

Birine karşı Attack Shark X11 kötü dediğim için 13 Killoki tacizci falan demeye başladı, ban yiyen ben oldum!

Karaktersiz moderatörler yüzünden bir daha dönmemek üzere üyeliğimi kapattım. Yüz yüze görüşsek ağzını burnunu kıracağım adam bana uzaktan ban atıyor, üstüne cevap da veremiyorum.

Son yaşadığım olay yüzünden bıraktım, zaten moderasyona sövdüm diye 2029'a kadar ban yedim, sonra da hesabı kapattırdım zaten. Özellikle oyun kategorisinde takılan malum bir şahsiyet var, onunla normal bir şekilde tartışırken hakaret vs. etmememe rağmen 6 ay banlandım ondan sonra sövdüm mod ekibine zaten. Çok boş, vasıfsız eleman dolu, burada da onca şey yaşadım ama Technopat'taki kadar değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…