- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Birisi 9800X3D'nin 4070 Ti süper ile darboğaz yaşayacağını iddia ettikten sonra konuyu uzattığım gerekçesi ile ban yemiştim. 2. el kısmı var diye kullanmaya devam ediyorum.![]()
Birine karşı Attack Shark X11 kötü dediğim için 13 Killoki tacizci falan demeye başladı, ban yiyen ben oldum!
Arlecchino
Başarılı
Birine karşı Attack Shark X11 kötü dediğim için 13 killoki tacizci falan demeye başladı, ban yiyen ben oldum!
Dün senin konundan ban yedim.
3 Gün izin niyetine görüyorum artık, Şehirden inmiş köylü insan yetkili satıcı gibi konuşuyor.
Arlecchino
Başarılı
3 gün izin niyetine görüyorum artık, şehirden inmiş köylü insan yetkili satıcı gibi konuşuyor.
İtiraz ettim cevap olarak 3 kamyonla gidemezsiniz yazmış. Bal gibi de gidiyordum.
Kendisi 6. sınıfa gidiyor, fazla kasmamak lazım.İtiraz ettim cevap olarak 3 kamyonla gidemezsiniz yazmış. Bal gibi de gidiyordum.
Lara Croft
Uzman
Malesef araştırmadan hesabı silmenin bir sonucuydu bu.@Lara Croft, nereye kayboldun diyordum. Bende ban yedim 1 aylık.
Siz niye ban yediniz?
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Karaktersiz moderatörler yüzünden bir daha dönmemek üzere üyeliğimi kapattım. Yüz yüze görüşsek ağzını burnunu kıracağım adam bana uzaktan ban atıyor, üstüne cevap da veremiyorum.
Son yaşadığım olay yüzünden bıraktım, zaten moderasyona sövdüm diye 2029'a kadar ban yedim, sonra da hesabı kapattırdım zaten. Özellikle oyun kategorisinde takılan malum bir şahsiyet var, onunla normal bir şekilde tartışırken hakaret vs. etmememe rağmen 6 ay banlandım ondan sonra sövdüm mod ekibine zaten. Çok boş, vasıfsız eleman dolu, burada da onca şey yaşadım ama Technopat'taki kadar değil.
Pluxy01
Becerikli
Bu forumla eşzamanlı kullanıyorum. Bazen orda ilgimi çeken konu oluyor bazen burda.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.