Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi 9800X3D'nin 4070 Ti süper ile darboğaz yaşayacağını iddia ettikten sonra konuyu uzattığım gerekçesi ile ban yemiştim. 2. el kısmı var diye kullanmaya devam ediyorum. :(

Kullanamıyorum çünkü hesabımı sildikten bir daha başka hesap açamayacağımı bilmiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir türlü üyeliğimi onaylamadılar Sanki babasının forumuydu.

Son düzenleme:
30 yıllık ban attı elemanlar:buz::buz::buz:(modlara küfür etmedim bu arada ortaya küfür etmiştim birini ima etmeden). Hesabı silin diyorum onuda silmiyorlar, bende banlı olduğum için silemiyorum. en son moda rapordan küfür ettim hesabı kökten banlasınlar diye, bir 10 yıl daha verdiler

Artık kullanmıyorum, Moderatörler işin suyunu çıkardı. Aktif olarak Techolay'da olacağım.

Uzun süre önce oradaki hesabı kapattım zaten eğlenceyi forumlarda trollük yapmakla bulan veletlerle doluydu burada da var maalesef ama sayı olarak daha az.

Kullan(a)mıyorum. Kitlesi çok bozuldu, öteki forumlardan pek bir farkı kalmadı. Daha fazla kullanıcıya sahip fakat nitelik olarak buradaki gibi bilgili kişiler pek yok artık.

Ayrıca yalnızca bir hesabım olmasına rağmen hesabımı çoklu üyelikten banlamışlar, itiraz da edemiyorum. Mail attım umurlarında bile değil. Sanırım çoklu kişilik bozukluğum var kendimden habersiz başka hesap açmışım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.