Forum bağımlılığı da kötü oluyor bana da oldu bu tarz bir durum.Çok nadiren giriyorum ve 1-2 sayfa bakındıktan sonra çıkıyorum. Yaş kitlesi oldukça düşmüş sanırım. Ayrıca bu forum ile karşılaştırırsam bilgili insan sayısı pek az. 2 hafta önce YouTube hariç tüm sosyal medya uygulamalırını bırakınca artık forumlarda gezerim diyordum ancak tek gezdiğim forum burası oldu. Günümün çoğunu burada geçiriyorum. Burası bana daha çok şey katıyor.
Etik olmaz korkusu ile yazmaktan çekiniyordum ama yazacağım. İki sitede de ban yemiş ve olay yaşamış biriyim.
Haksız olduğum konuları fark edip Recep Baltaş'tan özür diledim ve kendisi Techolay'ın kapılarını bana geri açtı.
Ama Technopat'ta böyle şansınız olduğunu hiç sanmıyorum.
Techolay'ın diğer sitenin aksine çok vicdanlı ve çözümcü davrandığını düşünüyorum.
Kaldı ki Technopat'ta ben haklıydım.
Bence Techolay'ın kıymetini bilin.
Kesinlikle moderasyonla iletişimde olduğunu bilmek çok iyi oluyor. Burada moderasyonla boş hareket yapmışlar dedim diye ban yemiştim bilet açıp sormuştum bu nedeni dedi Recep Baltaş ben de bildirimde belirtmeniz iyi olur yazmıştım. Burada da böyle şeyler denmesi hoş karşılamıyor benim dediğim de yanlış geldi sonradan düsününce. Güzel yöneten bir moderasyonla ekibi var ve iletişime gecmek çok kolay.