Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her forumu kullanıyorum. Bilgileri öğrenip çıkıyorum, elimden geldiğince katkı da sağlıyorum da bu konu daha çok Technopat'ın cezalı üyelerinin ağlama köşesi duvarı olmuş. Oradan banlanan herkes, burada bu konuda foruma ve forum yönetimine sallamış. Ne kadar etik bu? @Recep Baltaş.
Hakaret olmadığı sürece bir sorun görmüyorum. Benim forumum da bana sallayanlarla dolu.

Her forumu kullanıyorum. Bilgileri öğrenip çıkıyorum, elimden geldiğince katkı da sağlıyorum da bu konu daha çok Technopat'ın cezalı üyelerinin ağlama köşesi duvarı olmuş. Oradan banlanan herkes, burada bu konuda foruma ve forum yönetimine sallamış. Ne kadar etik bu? @Recep Baltaş.
Haksız bir durum yaşayanlar gelip belirtiyor işte ne var bunda? Kimseye laf söyleyemez miyiz, eleştiremez miyiz? Banlanan herkes haklı ban yemiş ve gelip burada ağlıyorlar gibi anlatmışsın. Burada yazanların çoğu haksız banlanmış olabilir ve burada söylüyor işte. Haksız yere ban yeseniz sizde aynı tepkiyi verirsiniz. He vermem derseniz de o sizinle alakalı bir şey. Siz tepki vermemeyi seçmiş olursunuz, diğerleri de vermeyi seçmiş olur.

Seni bir adam her konuna gelip taciz etse ve sende bunu küfürlü olarak bildirirsen ve sen ceza alıp o almazsa hoşuna gider mi?

Seni bir adam her konuna gelip taciz etse ve sende bunu küfürlü olarak bildirirsen ve sen ceza alıp o almazsa hoşuna gider mi?
Küfür de değil velet dedim diye Haziran'a kadar mute attılar. Adamı raporluyorum ama işlem yapan yok. Saçma sapan konuşmaya devam ediyor işlem yapılmayınca. E bizim de bir sabrımız var.

Küfür de değil velet dedim diye Haziran'a kadar mute attılar. Adamı raporluyorum ama işlem yapan yok. Saçma sapan konuşmaya devam ediyor işlem yapılmayınca. E bizim de bir sabrımız var.
Eskiden güzel bir forum du. Abi bilerek küfürlü rapor yadım. Adama küfür yazmadım bari küfürlü rapor atayim derken beni banladılar. Adam her konuma geliyor taciz ediyor. Küfürlü rapor attık diye bizi yasaklıyorlar. Ha birde o gün çaresiz kalmıştım bir kız sevmiştim öneri almam lazımdı. O konuya geldi ve adama dedim, bak konularıma gelme diye. Küfürlü olarak raporladım ama adama küfür etmedim. Bir rapor sırf küfürlü diye yasaklamak o kullanıcıyı çok saçma. Ha bide bana karışan adam 20 yaşında liseye gidiyor. Banım kalksın bende onu sinirlendirecem.

Arkadaşlar, elbette ki fikir ve düşüncenizi belirtebilirsiniz ancak burası yeri değil. Technopatla alakalı bir sorununuz varsa orada çözmeye çalışacaksınız. Burada çözmeye çalışmanız, vaktinizin boşa gitmesinden başka hiçbir şey değil. Sizin foruma girme ya da gir demenizle millet ne girer ne de çıkar. Sadece boş yere kendinizi yormuş oluyorsunuz ve birisi küfürle karşılık vermiş. Burada haksız yere ban yedim diyor. Küfür etmişsin, bunun haksız banı mı var? O küfürü etmeyecektin. Her yerin illaki yanlışı doğrusu olur ama küfür, hiçbir zaman için çözüm değildir. Forum, işinize gelmiyorsa da kullanmazsınız. Bu kadar basit.

Arkadaşlar, elbette ki fikir ve düşüncenizi belirtebilirsiniz ancak burası yeri değil. Technopatla alakalı bir sorununuz varsa orada çözmeye çalışacaksınız. Burada çözmeye çalışmanız, vaktinizin boşa gitmesinden başka hiçbir şey değil. Sizin foruma girme ya da gir demenizle millet ne girer ne de çıkar. Sadece boş yere kendinizi yormuş oluyorsunuz ve birisi küfürle karşılık vermiş. Burada haksız yere ban yedim diyor. Küfür etmişsin, bunun haksız banı mı var? O küfürü etmeyecektin. Her yerin illaki yanlışı doğrusu olur ama küfür, hiçbir zaman için çözüm değildir. Forum, işinize gelmiyorsa da kullanmazsınız. Bu kadar basit.
Adama küfür etmedik. Raporu küfürlü gönderdik. İkisinin arasında dağlar kadar fark var.

@Wartz, küfürle karşılık vermişsiniz. Kendiniz de söylüyorsunuz. Ceza almanız normal, yapacak bir şey yok. Burada da küfürlü rapor gönderseniz, burada da ban yersiniz. Kendinizi düzgün şekilde ifade etmesini öğrenmeniz gerekir.

@Wartz, küfürle karşılık vermişsiniz. Kendiniz de söylüyorsunuz. Ceza almanız normal, yapacak bir şey yok. Burada da küfürlü rapor gönderseniz, burada da ban yersiniz. Kendinizi düzgün şekilde ifade etmesini öğrenmeniz gerekir.
Kişiye küfür etmedik ama? Ayrıca tekrar soruyorum. Birisi her konunuza gelse sizi taciz etse ne yapardınız? Ayrıca raporu küfürlü gönderip ban yemek çok saçma. Sadece bildiriyorsun. LoL'de bile bundan ban yenmiyorken küfürlü rapor ile burada yememiz çok saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.