İyi olmuş.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Malum forumda da Tempestian ve Leon Dayı da çok feci patlattı beni, bu kadar iki yüzlü eleman görmedim ben. Biri, mod ekibinden dolayı zırlıyordu, bırakmıştı forumu, mod olunca koşa koşa döndü. Diğeri de burada hala hesabı bulunan ama malum forumda da bu foruma, saçma sapan argümanlarla laf etmekten de kaçınmayan iki yüzlü arkadaşın teki. @Recep Baltaş bence @683 denen elemanın hesabını da şutlayın.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Malum forumda da Tempestian ve Leon Dayı da çok feci patlattı beni, bu kadar iki yüzlü eleman görmedim ben. Biri, mod ekibinden dolayı zırlıyordu, bırakmıştı forumu, mod olunca koşa koşa döndü. Diğeri de burada hala hesabı bulunan ama malum forumda da bu foruma, saçma sapan argümanlarla laf etmekten de kaçınmayan iki yüzlü arkadaşın teki. @Recep Baltaş bence @683 denen elemanın hesabını da şutlayın.
Arınma gecesi değil bu toplu ban dalgası olsun. Lütfen şahısları hedef göstermeyelim kişisel olaylar için.
Yok be, kişisel değil, en çok onlar dikkatim çekti.Arınma gecesi değil bu toplu ban dalgası olsun. Lütfen şahısları hedef göstermeyelim kişisel olaylar için.
Beni de banlamayın lütfen, bir suçum günahım yok.Arınma gecesi değil bu toplu ban dalgası olsun. Lütfen şahısları hedef göstermeyelim kişisel olaylar için.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yok be, kişisel değil, en çok onlar dikkatim çekti.
Eğer dediğiniz gibiyse kendi ayıplarıdır forumu bağlayan bir şey yok. O yüzden biz devam yolumuza.
Gece
Üstün
Bu açıklamayı yazan kişinin çocukça üslubundan ötürü kaç yaşında olduğunu merak ettim şimdi. Edilen tehditten daha çok Techolay'ın varlığından rahatsız olunmuş gibi görünüyor. "Yeni açılan forumlardan biri olan Techolay"
Kendilerinin etkileşimi düştükçe Techolay'ınki yükseliyor. Neden rahatsız oldukları belli.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Daha çok ağlayanların TP modları olduğunu herkes anladı.
Konunun başlığı, sayfalarca uzunlukta olan konuyu okumamış (ki çok normal) olanlar için farklı bir anlama dönüşüyor, Technopat'tan biri bu forumu tehdit etmiş gibi.
Bence başlık "Techolay moderatörlerinin ihmal yaptığı iddiaları" şeklinde bir şey olmalıydı.
Bence başlık "Techolay moderatörlerinin ihmal yaptığı iddiaları" şeklinde bir şey olmalıydı.
Son düzenleme:
Benim bir suçum yok özür dilerim..Konunun başlığı, sayfalarca uzunlukta olan konuyu okumamış (ki çok normal) olanlar için farklı bir anlama dönüşüyor, Technopat'tan biri bu forumu tehdit etmiş gibi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.