Yetkili birisi yazsa da tam olarak anlasak.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Orada bahsettikleri durumlar, olay sonrası forum-içi alınan yeni kararlar hakkında.
Forum içi kararlara başka forumun yönetici ve moderetör kadrosunun tepki göstermesi normal mi? Eğer gerçekten umursansaydı tehdit dava açılırdı, etkileşim getiren konu açılmazdı bence.
SF26
Üstün
Ali Güngör denen arkadaş, sen en son DNA'yı korumak için benim profilimde tartışmaya giriyordun. Adrastos ve geri kalan yargı kadronu üstüme salıyordun. Hakkımda en son dava açacaktı, dava açmayı bile beceremeyen adam gelmiş ahkam kesiyor vay arkadaş.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Ali Güngör ne kadar böyle bir şey yapmasa da benim anladığım kadarıyla, ama modların zaten hedefi baştan Techolay idi.Bu görüşe katılmıyorum ki zaten olayda hedef Techolay değil, konu sonradan buraya sapmış. Orada bahsettikleri durumlar, olay sonrası forum-içi alınan yeni kararlar hakkında.
Meselenin saçma sapan yere kaymaması gerek, tehdit savuran herkes forumlardan dışlanmalıdır ve bu konuda mümkün olduğu kadar moderatörlerin ortak çalışması mecburidir.
Hedef Techolay'sa yapılacak şey belli. Techolay'ın baş moderatörleri olayı araştırsın; böyle bir durum yok desinler ya da yaşandıysa yapılmış tehdit mesajlarını görmezden gelen, ceza verip sonrasında iptal ederek göstermelik ceza vermiş moderatör(ler)le yolları ayırsınlar.Dostum burada hedef Techolay. Berkehan çepni olayında bile gidip dava açma olayına giriştiler. Bu tür bir tehditte SS alınır dava açılır ama asıl istenen şey burada foruma saldırmak.
Ama böyle bir duruma karşı direkt iftira, drama denirse iş çocuksu bir atıp tutmaya dönüşüyor, hedef gerçekten Techolay'sa amacına ulaşmış oluyor.
YouTube, Twitter dramalarını anlarım aşırı büyük plartformlar sonuçta, ancak Google'da bilgisayarlarla alakalı neyi aratırsanız aratın ilk üçte mutlaka Technopat çıkıyor zaten, etkileşime ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum.Forum içi kararlara başka forumun yönetici ve moderetör kadrosunun tepki göstermesi normal mi?
Bu tarz bir forum-içi mesele de zaten forum içinden dışarı çıkamaz, öyle Twitter'da gündem olabilecek bir haber değeri yokki. Hadi "Technopat'tan Techolay'a çok üye kayıyor, ondan böyle bir drama çıkarıp kaybı durdurmaya çalışıyorlar" diyelim. Techolay'a geçen zaten geçti, bir anlam göremiyorum.
Son düzenleme:
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
İki tarafın da hatası var.
Bir taraf bazı kişilerin yaptıkları olayı tüm sitedeki kullanıcıları suçlayarak anlattı, fakat burada ise bu duruma gereken tepki ve ceza verilmedi.
Recep abiyi ve Ali abiyi severim fakat ikisinin de bu konuda hataları var, böyle bir olayın yaşanması üzücü.
Umarım gereken aksiyonlar alınır ve bu tarz olaylar forum sitelerinde bir daha yaşanmaz.
Bir taraf bazı kişilerin yaptıkları olayı tüm sitedeki kullanıcıları suçlayarak anlattı, fakat burada ise bu duruma gereken tepki ve ceza verilmedi.
Recep abiyi ve Ali abiyi severim fakat ikisinin de bu konuda hataları var, böyle bir olayın yaşanması üzücü.
Umarım gereken aksiyonlar alınır ve bu tarz olaylar forum sitelerinde bir daha yaşanmaz.
Şahsi görüşüm umarım olaylar devam eder, kaosu severim iki forumun atışmalarını takip etmek aşırı zevkli ve eğlenceli olur. (Tabi kafa kesme tehdidini doğru bulmuyorum)Umarım gereken aksiyonlar alınır ve bu tarz olaylar forum sitelerinde bir daha yaşanmaz.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
TP bazı kişilerin yaptığı şeyleri bütün bu forumdakıları suçlayarak anlattıysa bir nevi drama isteniyor modlar tarafından.İki tarafın da hatası var.
HDDKullanıyorum
Üstün
Zaten moderatör kadrosu ve üyeler Recep Baltaş'a karşı doluymuş. Bu konu bahane olmuş gibi, bu taraftan da bir moderatör açıklaması gelirse olayları açığa kavuşturup konuyu kapatabilirler. 2 taraf içinde çok rezil bir durum.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Bazı moderatorler bunu amaçlıyor.TP bazı kişilerin yaptığı şeyleri bütün bu forumdakıları suçlayarak anlattıysa bir nevi drama isteniyor modlar tarafından.
Ayrıca site adlarıyla veya renkleriyle dalga geçilmesi hoş bir durum değil,
Bir siteye "Yeşillikli" veya "Tırtolay" diyerek buna çözüm değil tam tersine ateşe barut atmak gibi bir durum olur.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.