Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çınar1702

Çalışkan
Yer
Sarıyer
Herkese merhaba,

@Recep Baltaş buradan çok özür dilerim. Ben de anladım Technopat artık dalga geçenler, trip atan, her ürün önerdiğinde dalga geçip kötü ürün önermekten bıkmıyorsunuz diyorlar. Allah aşkına Logitech leş marka mı? Hayır, daha fazla açıklamaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

@Recep Baltaş buradan çok özür dilerim. Ben de anladım Technopat artık dalga geçenler, trip atan, her ürün önerdiğinde dalga geçip kötü ürün önermekten bıkmıyorsunuz diyorlar. Allah aşkına Logitech leş marka mı? Hayır, daha fazla açıklamaya gerek yok.

Technopat'te bir şey sorduğumda genelde konuyla alakasız şeyler yazılıyor. Yaş ortalamasının biraz düşük kaldığını düşünüyorum. Buraya girdiğimde huzur doluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş geldin kardeşim. Evet doğru Technopat şu an çok kötü. Burada daha bilgili ve objektif kişiler var.

Düzeltseler bile dönmem.

Vallahi o forumda her şeyime uyarı veriliyor, bende çok soğudum 1 senedir burası ve kırmızı forumda takılıyorum, nadiren arada sırada bakmak durumunda kalıyorum o kadar.

Hoş geldin kardeşim. Evet doğru Technopat şu an çok kötü. Burada daha bilgili ve objektif kişiler var.

Technopat maalesef kötü durumda. Buraya geçmeniz iyi olmuş.

Technopat hesabımın adı aynı.

Vallahi o forumda her şeyime uyarı veriliyor, bende çok soğudum 1 senedir burası ve kırmızı forumda takılıyorum, nadiren arada sırada bakmak durumunda kalıyorum o kadar.

Hocam Technopat ismimi vereyim misafir olarak bak @Çınar1702 aynı kaç uyarım var bir bak 11 uyarım var.

Ben de dönmem. Burası çok çok daha iyi. En azından samimiyet var.

Techolay üyeleri saygılılar geçen gün bana bayağı bir küfür ettiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.