Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
TecholAI test ettiğim üzere konuya moderatör yardımı olmadan veya başka bir kullanıcıdan etiket almayınca gelmiyor. Bazenleri de yine başka biri tarafından etiketlense bile gelmiyor. Yapay zeka botu kategorisinde konu açma nedenimiz soruyu yapay zekaya cevaplatmak değil mi zaten?

TecholAI'ın konuya otomatik bakmaması bence bir sorun moderatörleri beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca moderatörlere de iş yükü düşüyor.

Bu yüzden önerim TecholAI'ın otomatik gelebilmesidir. Eğer yapılabiliyorsa tabii.

Daha kullanıcıya açılmadı zaten galiba.
Demek istediği şu:

Konu açılıyor. Ama bizim konu onayından sonraki etiketimiz işe yaramıyor. Konu onayı öncesi cevap yazmaması normal. Ama onay sonrası etikete de bakmıyor. Bağımsız bir mesaj olmak zorunda. Bunun düzeltilmesi gerektiği düşünülüyor.

İlerleyen zamanlarda bu özellik aktif edilecek ancak şu an için bütçe planlamasından dolayı aktif edilmiyor diye biliyorum, bu konuda @Enes3078 hocam daha detaylı bilgi verebilir.

Etiketi bizim atmamıza gerek yok siz de gördükçe etiket atabilirsiniz, yani doğrudan bize cevap verecek diye bir kuralı yok. Eğer ki size cevap olarak konuya dönüş sağlamıyorsa şu anlık bilinen bazı günlük sınırları doldurmuş olabilirsiniz.

Bu sınırlar:
  • Günde 3 kez etiketinize cevap verebiliyor.
  • Bir konuda en fazla 3 kez cevap yazabiliyor.
Yine bu sınırların kalkması için öneri açacak arkadaşlar için belirteyim, bütçe planı yapıldıktan sonra elbet o da yapılabilir ancak bazı şeyler için zaman gerekiyor :)

Demek istediği şu:

Konu açılıyor. Ama bizim konu onayından sonraki etiketimiz işe yaramıyor. Konu onayı öncesi cevap yazmaması normal. Ama onay sonrası etikete de bakmıyor. Bağımsız bir mesaj olmak zorunda. Bunun düzeltilmesi gerektiği düşünülüyor.

Tam üstüne bastınız işte budur.

Demek istediği şu:

Ben etikete hiç bakmadığını düşünüyordum.

Ben etikete hiç bakmadığını düşünüyordum.
İlgili kategoride bakıyor. Konuma bak. Bilerek etiket atmadım başta. Konu onaylandıktan sonra attım. Ama etiketin olduğu mesaj bağımsız olmadığı için birleştirilmiş mesaj olduğu için bakmadı. Ondan sonraki mesajlarım bağımsız olunca baktı. Konu onayı sonrası ikinci bir mesaj gelmesi lazım ki benim sonraki mesajlarım botu çağırabilsin.

Yok ikinci mesajı başka kullanıcı atsa da bakıyor.

İlgili kategoride bakıyor. Konuma bak. Bilerek etiket atmadım başta. Konu onaylandıktan sonra attım. Ama etiketin olduğu mesaj bağımsız olmadığı için birleştirilmiş mesaj olduğu için bakmadı. Ondan sonraki mesajlarım bağımsız olunca baktı. Konu onayı sonrası ikinci bir mesaj gelmesi lazım ki benim sonraki mesajlarım botu çağırabilsin.

Yok ikinci mesajı başka kullanıcı atsa da bakıyor.

İlginç gerçekten ben denediğimde bakmamıştı. Birisi cevap verdikten sonra etiketlemiştim üstelik ve günlük mesaj sınırınıda aşmamıştım.