İzlerken konuşmaları İngilizce anlayınca daha bir "abzüğürt" oldu.
Konu kurallara uyuyorsa, onaylanıyorsa, o zaman ceza verilecek bir durum söz konusu değildir. Sende diyorsun kurallara uyuyorsa onaylanır diye. Uyuyorsa neye ceza atacaklar?Mastürbasyon yapsam sperm gelir mi diye konu açsam illaki onaylayacak moderatör bile olabilir, yani olay konu açmak değil. Kurallara uyuyorsa onaylanır.
Konuşmalardan bağımsız yaptığım doğrudur.İzlerken konuşmaları İngilizce anlayınca daha bir "abzüğürt" oldu.
Dayı ne gruplaşması yahu. Takipleşiyoruz birbirimizin profilinde sürekli gırgır şamata vakit geçiriyoruz. Arkadaş olmak suç mu? Inside joke'larımızın olması suç mu? Moderatörler de bu şakaların içinde onlar da mı gruplaşıyor?Şuradaki gruplaşmayı görmemek ve önlem almamak için kör olunması gerekli. Yine mi yönetimin haberi var yazacaksınız yoksa?
Neyse bir şey demiyorum. Sonra haksız oluyoruz.
Konu kurallara uyuyorsa, onaylanıyorsa, o zaman ceza verilecek bir durum söz konusu değildir. Sende diyorsun kurallara uyuyorsa onaylanır diye. Uyuyorsa neye ceza atacaklar?
Onu biz yapmayız ama forumdaki herkesi Discord'dan ekleyip grup kuranlar yapar. Haklısın ama biz de herkes kendi düşüncelerini oluşturabilecek kadar olgun.Toplanıp SJW adında birilerine emoji atmak için de kullanmazsınız
Oğlum ne yapmış, adam mı öldürmüş sanki? Alt tarafı yaşanan bir olaydan şaka yapmış.Dedi ya moderasyon iyi karşılamaz diye ondan bahsettim aynı şeyi diyoruz şu an.
Biliyorum hocam niye beni yanlış anladınız anlamadım.Oğlum ne yapmış, adam mı öldürmüş sanki? Alt tarafı yaşanan bir olaydan şaka yapmış.