- Makaleler
- 7
Sunucudan yöneticileri kendimiz haberdar ettik. Bir tane adam böyle davrandı.
Anneye hakaret çok ağır bence, bana kalırsa küfür eden arkadaş kesinlikle özür dilemeli. Forum dışında dahi olsa insanın annesine küfür edilmez ki ya...Dozunda bırakırsınız bunu tamam fakat forum içerisinde bir grubun bu şekilde aktifleşme göstermesine kesinlikle izin verilmemeli. Özellikle o hakaret ne öyle, yazık.
"Gruplaşma" ve "Oyun Grubu" ayrı şeyler onu diyorum.Nasıl yani? Anladığım kadarıyla ortada kurulan bir sunucu var ve yöneticiler buna uyarı vermiyor. Haberleri var.
Ortada cidden böyle bir durum varsa sorun tamamen yöneticilerde. Ya o kuralı adam gibi uygulayacaksın ya da koymayacaksın kardeşim. Süs mü ki o orada.
Yapma ya, biz kendi aramızda izin alarak oyun oynamak için bir Discord sunucusu açalım. Aramızdan birisi hayatımda bir daha asla mesajlarını okumayacağım birisine küfür etti diye sende gel bana kendini ele verdin de. Torbacının adresini versene bana da.Bahsettiğin şey forumda yasak ve harika bir şekilde kendinizi ele vermişsiniz. Tebrik ediyorum, o kadar sunucu gördüm yakalanmamak için kaç tane sunucusu patlatılan ama böylesini ilk kez görüyorum.