Konudan anlayan adam çıkmamış ki. Mesela konu açıyorsun hızlı, bilgisayara bir şey oldu, destek isteyeceksin, konu açacaksın ve bazı yazım hataları yaptın; ceza verip konuyu onaylamak etik değil bundan bahsediyordum ama şundan da eminim ki konumu onaylayan moderatörün de konuma kahkaha atanların da Türkçesi A1'in ötesine geçememiştir. Bana güleceğinize kendi halinize gülün çoluk çocuksunuz.
Aynen öyle hocam ama bu TDK sanan arkadaşlar beni eleştirmemiş, bazıları hakaret etmiş. El yazısı yazıp da burada mesaj düzenlemeyle Türkçesini düzelten çocuk, biliyorum düzeltmeden kastım yazım denetimi ile otomatik düzelten ama adamlar gelmiş kendi diline saygısı olmayanın fikirlerine de saygım yoktur diyenler olmuş, konu apayrı yerlere çekilmiş. Neresinden okudu o?... Neyse bir şey diyecektim de ban yemeyeyim.
Sana mı soracağım Türkçe öğrenip öğrenmemeyi? Yazım denetiminden Türkçeyi düzeltip yazan insansın burada bana ders mi veriyorsun? Edebiyat puanına baksak 50 üstü değildir burada bana laf kalabalığı yapıyor. Pardon edebiyat demişim Türkçe.
İnşallah acil bir şey olur, konu açarsın da yazım kuralları sebebiyle ban yersin, sonra anlarsın dediğimi.
Hocam forumu çok kullanmıyorum zaten.
Hocam edebiyat notu 50 üstü olmayan klavye delikanlıları bana nokta nerede kullanılır onu öğretiyor.