Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2535

Gelişen
Birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın
Bence Techolay forumundaki imla ve yazı kuralları gevşetilmeli çok uzun bir yazı yazmayacağım fakat kısa ve öz olacağından emin olabilirsiniz hemen konuya geliyor olursak benim Technopat'taki hesabım imla kuralları sebebi ile yaklaşık her ceza alışımda 1 ay ekleniyor ve forumu kullanamaz hale geldim o yüzden bu foruma geldim ve Technopat'ta olduğu gibi imla kuralları Türkçe kuralları buradada sert evet Donanım Arşivi forumdaki gibi düzensiz ve imla kurallarına dikkat edilmeyen bir forum olmamalı bunda hemfikiriz ama hakaret algılanmasın Techolay yöneticileride yanlış anlamasın ama burası bir forum TDK kurumu değil ban yemeyeceksem benim görüşüm bu ve bence eğer bu kadar imla kurallarına önem verilecekse acayip gözle görülür bir hata olmadığı vakit mesajı modlar düzenleyip konuyu onaylayabilir 1 saat 1 ay ceza vermek bana mantıksız geliyor forum üyelerininde fikrini öğrenmek istiyorum.

Artı -81 Eksi
Buradaki en temel imla kurallarını bile karşılayamıyorsanız Türkçe sınavlarını nasıl geçiyorsunuz? Bunlar kural olsun, insanlar ceza yesin diye konan boş kurallar değil. Yazılan cümlelerin herkes tarafından düzgün anlaşılmasından tutun dilimize korumaya kadar bir sürü sebebe bağlanabilir.

Öneri konularında "-" sayısını yazmayı bırakmalısınız bence. Öneri ile alakalı bir yorum olmadığına göre gereksiz ve boş. Başka bir konuda daha aynısını yapmıştınız fakat kaldırıldı. Çocukça olduğunu düşünüyorum.
Screenshot_20240111-224210.webp

Öneri konularında "-" sayısını yazmayı bırakmalısınız bence. Öneri ile alakalı bir yorum olmadığına göre gereksiz ve boş. Başka bir konuda daha aynısını yapmıştınız fakat kaldırıldı. Çocukça olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 9979
Şaşırdığım için yazmıştım. İlk yazdığım -45 gibi bir şeydi. İkincisi ise daha çok eksili olduğu için yine şaşırıp yazmıştım. Sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın .

@Windows Vista olay rahatsız etmesi değil hocam. Şu sıra öneri konuları fazla "-" aldığı vakit nedense dalga geçmeye başlıyor insanlar. Linç etme arayışı gibi. Normalde bu mesajın 1 üstünde atılan mesajı örnek gösterirsin fakat bu konu ibreti alem olması için onaylanmış sanırsam. Onun harici diğer normal öneri konularında da böyle bir duruma kayıyor olay.