CVaRy
Başarılı
Belki adamların saldırdığı sistem de dev gibidir kim bilir?Hakikaten Technopat da yavaşladı. Hem de o canavar sunucuyla.
Belki adamların saldırdığı sistem de dev gibidir kim bilir?Hakikaten Technopat da yavaşladı. Hem de o canavar sunucuyla.
Biraz overkill olacak ama niye tek buyuk sunucu yerine birden fazla küçük sunucu kullanmıyorsunuz ki? Şimdilik çok overengineering olacak belki ama gelecekte horizontal scaling yapabilirsiniz, hem çıkış girişi daha sıkı kontrol edebilir, load balancer ile bant genişliğini bölebilirsiniz. Tabii şimdiki trafik ile çok overengineering olacak ama yine de böyle şeyler için kolaylık sağlayabilir benim fikrimce. Ha bir de bu DDoS her zaman oluyorsa bu dediğim geçerli, kısa süreli iş için öyle karmaşık işle girişmeye gerek yok.
İşinizi çok iyi yapıyorsunuz hocam. Kolay gelsin, elinize sağlık.Aynı anda birden fazla kuralı devreye sokmak zorunda kalsam da bir şekilde engelliyorum. Aktif olduğum sürece siteye erişiminizin olası en iyi şeklinde olacağından emin olabilirsiniz![]()
Paylaşımlı sanal sunucu mu yoksa hosting mi?Daha paylaşımlı sunucudan çıkamamışken mümkün değil ne yazık ki.
Rate limiting, DDos saldırılarını büyük ölçüde azaltır. Bu kısıtlama için farklı saldırı yöntemleri mevcuttur. Yani demem o ki ne CAPTCHA, ne de rate limiting ile %100 korunmak mümkün değildir.
Saldıran benim hocam, dm gelin istediğiniz siteye saldırı gerçekleştireyim.Evet yine gitti. Hangi işsiz bu yaIP verin gerisini bize bırakın (!)
Ciddi misin?Saldıran benim hocam, dm gelin istediğiniz siteye saldırı gerçekleştireyim.