Asıl eğlencesi de burda başlıyor ya zaten. Mesela SMS onay sitelerine saldırıp WhatsApptan müşteriymişim gibi yazıyordum giriş sağlanamıyor diye.

Darbe planı sürüyor bekleyin.
Ya ne darbesi arkadaş DDoS atıyorsun. Sanan da ülke yok ediyor ya.

Dilerseniz deneyin, gerçekten birkaç dakika site gidecek. Ne kadar sunucuyla saldırabilirsiniz, 10.000? Bu miktardan fazla bile olsa yine bitecek. Gerçekten saldırı tekniklerini öğrenip kendinizi doğru şekilde geliştirmenizi öneririm. Botnet kullanarak 3 yaşındaki çocuk bile saldırı yapar ve bunu yapabilene hacker değil de lamer diyoruz. Lamer değil, hacker olun. (Etik değerlerinizi terk etmeden elbette)
Botnet ya da DDos saldırısı için diğer servisleri kullanan, hacker olmuyor. aynı şekilde saatlerce çeşitli sitelere saldırı gerçekleştiren arkadaşlarım da var hiç birimiz kendimizi büyük görmüyoruz. Kabul ediyorum büyük bir işsizlik, ama boş vakit bol.

Botnet ya da DDoS saldırısı için diğer servisleri kullanan, hacker olmuyor. Aynı şekilde saatlerce çeşitli sitelere saldırı gerçekleştiren arkadaşlarım da var hiçbirimiz kendimizi büyük görmüyoruz. Kabul ediyorum büyük bir işsizlik ama boş vakit bol.

Bro senin DDoS atacağın falan yok oyalama bizi.