Atan kişi bu hocam.

@CVaRy

@CVaRy

@Silinen üye katılıyor musun bana?

Ama bize dalga geçercesine bir muamele yapıyor ?

İstediğin kadar DDoS atabilirsin biz Techolay üyeleri olarak bu forumdan asla ve asla vaz geçmeyeceğiz.
Amaan eğlensin gitsin hocam, eğlencesi internet gidene kadar. Forum yöneticileri bunun bir sorun olmadığını söylüyorsa problem yok.

Hocam Enes hocanın ban atmaması normal, çünkü umrunda değil. Adam ban atsa bu yine yapacak. Onun yerine korumayı güçlendirmeye bakıyor.

Bu konuda da bir açıklama getireyim, Techolay.net'e yapılacak saldırıların tümü önlenebilir ve saniyeler sonra düşüyor DDoS'la gönderilen istekler. Bu doğrultuda uğraşmayın, etmeyin. Elimde IP havuzu birikti anasını satayım, saldırı yapınca IP havuzunu banladım mı zaten yeni birkaç tane IP çıkıyor ortalıktan. O nedenle oturup her kim yapıyorsa (ki artık saldırıların geldiği IP havuzuna göre kimin yaptığını tespit edebiliyorum) kendine hobi bulmasını öneriyorum.

Siber güvenlik sağlanması zor bir şey değil, siber saldırı da öyle. Gerçekten bunu yapmak isteyip istenmediği önemli olan unsur. O nedenle ilk ve son kez söyleyeceğim, salın. Ben tek tıkla açıp kapatıyorum güvenlik duvarını, hava hoş fakat gerçekten işe yarar işlerde böyle aktif kimseleri görmeyi isterim. Bug bounty yapın para kazanın, buradan yapılacak saldırı bir halta yaramayacak. Gerçekten hacker olan bir insan, bir sistemin çalışma mantığına göre zafiyet tespiti yapar ve adam gibi parasını kazanır. Tek diyeceğim bu. Lamer değil, hacker olun. Herkese iyi günler dilerim.

Sanırsam artık daha fazla uğraşmayacağım, çocukla çocuk olmaya gerek yok. Deneyimlere dayalı tavsiye verdim, hoş dille de konuştum ama nafile. Çocuğun eline kırmızı buton verirsen basıp durur, yapacak bir şey yok. Umarım gelecekte bir yerlere gelirsin fakat böyle ilerlediği sürece net bir biçimde başarının hiçbir zaman seni tam anlamıyla takip etmeyeceğini söylemem gerek.

Bir derdin varsa bilet üzerinden iletirsin @CVaRy, Sosyal üzerinde üyelerle kuracağın iletişimin sağlıklı olamayacağını düşündüğümden ötürü bir sürelik ban atmak durumundayım. Herkese iyi Sosyaller dilerim.

Sanırsam artık daha fazla uğraşmayacağım, çocukla çocuk olmaya gerek yok. Deneyimlere dayalı tavsiye verdim, hoş dille de konuştum ama nafile. Çocuğun eline kırmızı buton verirsen basıp durur, yapacak bir şey yok. Umarım gelecekte bir yerlere gelirsin fakat böyle ilerlediği sürece net bir biçimde başarının hiçbir zaman seni tam anlamıyla takip etmeyeceğini söylemem gerek.

Bir derdin varsa bilet üzerinden iletirsin @CVaRy, Sosyal üzerinde üyelerle kuracağın iletişimin sağlıklı olamayacağını düşündüğümden ötürü bir sürelik ban atmak durumundayım. Herkese iyi Sosyaller dilerim.
Sonunda. Bir süreliğine de olsa güle güle @CVaRy vakası!