Bende bir dönem Technopat kullanmanın Techolay'a saygısızlık olup olmadığı tarzında bir soru sormuştum.Millet iyice muhabbeti Clash of Clans klan savaşına çevirdi. Yuh yani.
Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Sayin @Recep Baltaş henuz bu site yokken bazi soylemlerde bulundu ve Technopat'tan atildi. Kendisi de bu forumu kurdu ve insanlarin bir kismi buraya yoneldi. Ben de orayi biraktim buradan devam. Burasi cok sariyor. Zaten Recep Beyin aktardigi kadariyla orada son zamanlarda bazi anlasmazliklar yasaniyormus ve yanlis hatirlamiyorsam aklinda ayri bir site kurma zaten varmis. Dusman degiller. Dost da diyemeyiz. Rakip de simdilik olamayabiliriz. Ileride uamrim.
Trao
Başarılı
Yok aralarında kan davası var.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
yanlis hatirlamiyorsam aklinda ayri bir sitye kurma zaten varmis.
Bu kisim yanlis olabilir. Sadece aklimda oyle bir bilgi kalmis. Kesin degil.
Burasi birden Donanim Arsive donustu bu emojiyle.
En azından arkaplanda Ali Güngör ile arkadaşlıklarını sürdürüyorlar. Kişisel bir problem yok. Tamamen ticari nedenlerle şirketleri ayırdılar.Sayin @Recep Baltaş henuz bu site yokken bazi soylemlerde bulundu ve Technopat'tan atildi. Kendisi de bu forumu kurdu ve insanlarin bir kismi buraya yoneldi. Ben de orayi biraktim buradan devam. Burasi cok sariyor. Zaten Recep Beyin aktardigi kadariyla orada son zamanlarda bazi anlasmazliklar yasaniyormus ve yanlis hatirlamiyorsam aklinda ayri bir sitye kurma zaten varmis. Dusman degiller. Dost da diyemeyiz. Rakip de simdilik olamayabiliriz. Ileride uamrim.
- Makaleler
- 1
Bende bir dönem Technopat kullanmanın Techolay'a saygısızlık olup olmadığı tarzında bir soru sormuştum.
Burada açtığın konuyu gidip tekrardan orada kelimesi kelimesine açmıyorsan bir saygısızlık olmaz. Bahsettiğim tarzda kopya konuların linkini moderasyona gönderince birkaç kere müsamaha gösterildiğine de şahit olmuşluğum var açıkçası. SEO'ya zarar verme pahasına üyeler kollanıyor, hoş bir durum.
Hem neden saygısızlık olsun ki? Buradaki çoğunluk bir dönem Technopat'ta bulundu, bulunmaya devam ediyor. Şahsen ben sırf indirim konuları için DA ve birkaç forumu daha güncel olarak takip ediyorum.
Peki acaba kitlesel olarak Technopat mı daha iyi yoksa Techolay mı?Burada açtığın konuyu gidip tekrardan orada kelimesi kelimesine açmıyorsan bir saygısızlık olmaz. Bahsettiğim tarzda kopya konuların linkini moderasyona gönderince birkaç kere müsamaha gösterildiğine de şahit olmuşluğum var açıkçası. SEO'ya zarar verme pahasına üyeler kollanıyor, hoş bir durum.
Hem neden saygısızlık olsun ki? Buradaki çoğunluk bir dönem Technopat'ta bulundu, bulunmaya devam ediyor. Şahsen ben sırf indirim konuları için DA ve birkaç forumu daha güncel olarak takip ediyorum.
- Makaleler
- 1
Peki acaba kitlesel olarak Technopat mı daha iyi yoksa Techolay mı?
Şu anda Techolay kitlesi Technopat'a göre daha niş kalıyor. Büyüdükçe kaçınılmaz olarak kitlede bir bozulma olacaktır.
xalvorath
Yetkin
Zannetmiyorum ama şunu fark ettim bu forum bana daha samimi geliyor, diğer forumda acımı belirtip açtığım konuya troll gözüyle bakılıp 1 yıl ban yiyince oranın mod ekibine bir saygım kalmadı. Recep baltaşı çok severim, şu an gözüm kapalı PC topluyor isem onun sayesindedir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi