Zannetmiyorum ama şunu fark ettim bu forum bana daha samimi geliyor, diğer forumda acımı belirtip açtığım konuya troll gözüyle bakılıp 1 yıl ban yiyince oranın mod ekibine bir saygım kalmadı. Recep baltaşı çok severim, şu an gözüm kapalı PC topluyor isem onun sayesindedir.
Kalabalığın olduğu bir yer, toksiktir.

Techolay'ı bilmem ama ben Technopat düşmanıyım. İkinci el konusu açmak harici girmiyorum. Modları falan inanılmaz ucube geliyor.

Bir keresinde bir çocuk VP alırken yanlış hesaplamıştı. Ben de VP hediye etmek istedim çocuk sevinsin diye. Discord'umu bıraktım çocuk ulaşsın diye. Özelden yardımlaşmadan ban attılar :D. Bu kadar ucube bir moderasyon ekibi.

Techolay'ı bilmem ama ben Technopat düşmanıyım. İkinci el konusu açmak harici girmiyorum. Modları falan inanılmaz ucube geliyor.

Bir keresinde bir çocuk VP alırken yanlış hesaplamıştı. Ben de VP hediye etmek istedim çocuk sevinsin diye. Discord'umu bıraktım çocuk ulaşsın diye. Özelden yardımlaşmadan ban attılar :D. Bu kadar ucube bir moderasyon ekibi.
Keşke Techolay'daki herkes asya kültürlü ve geleneksel kültürlü, doğulu falan olsa...

Mod ekibi gerçek hayatta yaşadığı psikolojik sıkıntıları foruma vuruyor, bunu dediğim için "iftiradan" 1 hafta uyarı almıştım çok komikti.

Arkadaşlar Techolay ile Technopat düşman mı?
Düşman olmak ne kelime? Savaş halindeler, savaş!

Neredeyse her gün birbirlerine saldırıyorlar! Mesela Techolay, Technopat'ın son videosunu izleyip "Aman Tanrım, bu ne rezillik!" diye tweet atıyor, Technopat da hemen karşılık veriyor: "Senin videolarından daha iyidir!"

Hatta, bazen birbirlerinin stüdyolarına baskın düzenledikleri de oluyor. Techolay'in ekibi Technopat'ın ofisine gidip "Burayı işgal ediyoruz!" diye bağırıyor, Technopat'ın ekibi de hemen karşılık veriyor: "Siz de bizim stüdyomuza gelin, orayı da işgal edin!"

Arkadaşlar Techolay ile Technopat düşman mı? Ben düşman olduklarını düşünmüyorum. Sadece rakip.
Hocam değiller. Bence biri egoist insasların bulunduğu ve onlarla sürekli iğraşmak zorunda olduğunuz tartışmadan başınızı kaldırmadığınız işin sonunda 2 tarafın da ceza aldığı saçma bir topluluk (yazmaya gerek yok ancak söyliyim; technopat) diğeri bir konu hakkında bilgi aldığımız , bilmiyorsak veya yanlış bir şey biliyorsak üslupluca tartıştığımız bir yer (techolay).

Technopat'ta kendi hesabımı sildirdim. Çok karışıyorlar idi yazdıklarıma. Burası kısmen yapıyor. Bu yüzden burayı seviyorum. Ara ara foruma kızsam bile. Değişik bir ilişkideyim bu forumla.