AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 30 Temmuz 2024 #41 236 dedi: Bu nasıl bir konu ya delireceğim. Evet düşmanlar orduya asker lazım hatta gelecek misin? Genişletmek için tıkla... Konu Techolay ise evet.
236 dedi: Bu nasıl bir konu ya delireceğim. Evet düşmanlar orduya asker lazım hatta gelecek misin? Genişletmek için tıkla... Konu Techolay ise evet.
6 683 Yetkin Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 3.247 14 Ağustos 2024 #42 Devrimci Kedi dedi: Arkadaşlar Techolay ile Technopat düşman mı? Ben düşman olduklarını düşünmüyorum. Sadece rakip. Genişletmek için tıkla... Technopat ve Techolay bence düşman değil, bunun ihtimalini bile düşünmemek lazım. Ayrıca rekabete gerek yok, iki forumunda yöneticileri ve üyeleri eğer ki insanlara her konuda yardımcı olabiliyorsa ne mutlu.
Devrimci Kedi dedi: Arkadaşlar Techolay ile Technopat düşman mı? Ben düşman olduklarını düşünmüyorum. Sadece rakip. Genişletmek için tıkla... Technopat ve Techolay bence düşman değil, bunun ihtimalini bile düşünmemek lazım. Ayrıca rekabete gerek yok, iki forumunda yöneticileri ve üyeleri eğer ki insanlara her konuda yardımcı olabiliyorsa ne mutlu.
1 143 Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.249 Çözümler 8 Beğeniler 5.025 14 Ağustos 2024 #43 Neden düşman olsunlar ki? Her iki forum da kendi işini yapan forum işte Kötü niyetli düşünmemek lazım.
Neden düşman olsunlar ki? Her iki forum da kendi işini yapan forum işte Kötü niyetli düşünmemek lazım.