Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
En azından burada kendi fikirlerine saygı duyan insanlar var diğer forumda tamamen Dislike'a odaklanmışlar.
Technopat'a göre daha aktif.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Moderasyon ekibi önceki foruma göre daha dinamik, enerjisi yerinde ve adam kayırma(zannımca) çok az. Buranın etkisi yeni gelin damat gibi olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kafa şişiren adam sayısı az burada onu da eklemeden geçmeyelim.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Moderasyon ekibi oldukça iyi, gereksiz yere ceza vermek için yer aramıyorlar. Üyeleri de genel olarak Türkiye'deki diğer forumlardan daha düzgün geliyor, yaş ortalaması çok düşük değil.
seeraddar
Yetkin
Sürü psikolojisiyle hareket eden büyük bir çoğunluk var. İçeriği tamamen aynı olan iki öneri konusu düşünelim: Birinde bilgili bir insan saçma olduğunu savunurken, diğerinde başka bir insan iyi olduğunu savunsun. Saçma olduğunu öne sürülen konuda aynı kişilerin tamamı konunun mantıksız olduğunu söylerken, iyi olduğunu öne sürülen konuda yine aynı kişiler aynı içeriği çok mantıklı buluyor.Merhaba, Techolay kullanıcıları hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Onun dışında, birinin mesajını "beğenmedim" attım diye, adam inatla bütün mesajlarına "beğenmedim" atıyor. Seni başka bir konuda görse bile yine "beğenmedim" atıyor; sebebini bilmiyorum.
Bir diğer saçma durum ise tartıştığın bir adam sana düşman oluyor ve diğer bütün konularda sanki onun düşmanıymışsın gibi davranıyor. Dünyanın etrafında falan döndüğünü sanıyor. Ben mesela bir konuda tartıştığım kişiyle farklı bir konuda denk gelirsem, umursamam ve normal şekilde cevabımı yazarım. Konuyu başlatırsa yardımcı da olurum.
Ben size de daha önce tartışmıştım, hatırlarsınız. Ondan sonra açtığınız her konuya normal bir şekilde yazdım. İnsanlar gerçekten fazla garip.
creazy
Başarılı
Ben unuttum bile. Siz şu an söylemeseniz aklıma gelmeyecek. Kin beslemeye, düşmanlık beslemeye gerek yok. Doğru olanı yapıyorsunuz. Geçmiş, geçmişte kaldı.
NessGhest
Uzman
Sürü psikolojisiyle hareket eden büyük bir çoğunluk var. İçeriği tamamen aynı olan iki öneri konusu düşünelim: Birinde bilgili bir insan saçma olduğunu savunurken, diğerinde başka bir insan iyi olduğunu savunsun. Saçma olduğunu öne sürülen konuda aynı kişilerin tamamı konunun mantıksız olduğunu söylerken, iyi olduğunu öne sürülen konuda yine aynı kişiler aynı içeriği çok mantıklı buluyor.
Onun dışında, birinin mesajını "beğenmedim" attım diye, adam inatla bütün mesajlarına "beğenmedim" atıyor. Seni başka bir konuda görse bile yine "beğenmedim" atıyor; sebebini bilmiyorum.
Bir diğer saçma durum ise tartıştığın bir adam sana düşman oluyor ve diğer bütün konularda sanki onun düşmanıymışsın gibi davranıyor. Dünyanın etrafında falan döndüğünü sanıyor. Ben mesela bir konuda tartıştığım kişiyle farklı bir konuda denk gelirsem, umursamam ve normal şekilde cevabımı yazarım. Konuyu başlatırsa yardımcı da olurum.
Ben size de daha önce tartışmıştım, hatırlarsınız. Ondan sonra açtığınız her konuya normal bir şekilde yazdım. İnsanlar gerçekten fazla garip.
Ve ayrıca yaş ortalamaları 13-14 oluyor.