Arada çürük olsa da genel olarak kaliteli, bilgili insanlardan oluşuyor, mod ekibine de bu kaliteli insanlar katıldı. Şuan gayet iyi durumda forum.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu sıralar çok fazla göz ardı listeme birileri giriyor. Gerçekten saçma bir şey söylediğin de, "Beğenmedim" attığımız zaman o konuda bulunan mesajlarıma "Beğenmedim" atıyor. Zaten @seeraddar tüm sorunlardan bahsetmiş. Üstüne eklenecek bir şey bulamadım.
En büyük örneği bu olabilir. "Yeni profil fotoğrafı" olarak paylaştığım profil gönderime "Beğenmedim" atmış. Bir fikrini beğenmeyip "Beğenmedim" attım diye.
Forumda barınamayacağını anlayıp terkettiği için ismini sansürlemeyeceğim.
Bir diğeri de bu. Atatürk fotoğrafına "Hahaha" atmış. Bence ülke sınırları içerisinde bile bulunmaması gerek.
Aynı şekilde, forumda barınamayacağını anlayıp gitmiş.
@SF26 ile kaç kez tartışmışsızdır ama hiç kavga edip toxic hareketler sergilemedik. Maleseef diğer insanlar çok gergin.
En büyük örneği bu olabilir. "Yeni profil fotoğrafı" olarak paylaştığım profil gönderime "Beğenmedim" atmış. Bir fikrini beğenmeyip "Beğenmedim" attım diye.
Bir diğeri de bu. Atatürk fotoğrafına "Hahaha" atmış. Bence ülke sınırları içerisinde bile bulunmaması gerek.
@SF26 ile kaç kez tartışmışsızdır ama hiç kavga edip toxic hareketler sergilemedik. Maleseef diğer insanlar çok gergin.
Son düzenleme:
seeraddar
Yetkin
Ben, @creazy yaptığım hararetli tartışmayı daha kimseyle yapmamışımdır forumlarda. Tartışmak insana özgü bir şeydir. İnsanlar tartışmakla kavga etmek arasındaki farkı bilmiyorlar. Tartışmak olması gereken bir şeydir; hayvanlar tartışmaz, kavga eder ama insanlar tartışabilir. Tartışma ile kavga arasındaki fark da tam olarak budur.
İnsanlar tartışmayı hakaret olarak algılıyor herhalde. Nasıl bir ortamda yetiştiklerini bilmiyorum ama tartışmak iyidir, hem de fazlasıyla iyidir. Tartışmayan bir toplum, benim gözümde geri kalmış bir toplumdur.
İnsanlar tartışmayı hakaret olarak algılıyor herhalde. Nasıl bir ortamda yetiştiklerini bilmiyorum ama tartışmak iyidir, hem de fazlasıyla iyidir. Tartışmayan bir toplum, benim gözümde geri kalmış bir toplumdur.
creazy
Başarılı
Ben, @creazy yaptığım hararetli tartışmayı daha kimseyle yapmamışımdır.
Ben de hocam. Vallahi ne tartışmaydı ya.
Son düzenleme:
5
5124
Ziyaretçi
Bence burası daha güzel ilk zamanlar aktif değildim ama sonra aktif olunca konulara açmaya ve konu açmaya başladım ve aktiflik konusunda daha iyi.
SF26
Üstün
Konu başlığıyla ismimi görünce küfür yedik sandım@SF26 ile kaç kez tartışmışsızdır ama hiç kavga edip toxic hareketler sergilemedik. Maleseef diğer insanlar çok gergin.
Technopat'ın kanser cahilliğini bilgi gibi kusmaya çalışan azınlığı dışında sorun yok forumda, @seeraddar zaten her şeyi açıklamış.
seeraddar
Yetkin
Bu sıralar çok fazla göz ardı listeme birileri giriyor. Gerçekten saçma bir şey söylediğin de, "beğenmedim" attığımız zaman o konuda bulunan mesajlarıma "beğenmedim" atıyor. Zaten @seeraddar tüm sorunlardan bahsetmiş. Üstüne eklenecek bir şey bulamadım.
En büyük örneği bu olabilir. "yeni profil fotoğrafı" olarak paylaştığım profil gönderime "beğenmedim" atmış. Bir fikrini beğenmeyip "beğenmedim" attım diye.
Eki Görüntüle 190773
Bir diğeri de bu. Atatürk fotoğrafına "hahaha" atmış. Bence ülke sınırları içerisinde bile bulunmaması gerek.
Eki Görüntüle 190774
Birinin doğun gününü kutladığım mesaja "beğenmedim" atmıştı arkadaşın biri. Kendisi küfretmeyi de severdi.
O tarz lavuklar maalesef her zaman aramızda olacak ama uzun süre tutunamayacaklar. Böyle tipleri gördüğünüzde çekinmeden bildirin, birlikten kuvvet doğar ve birlikte hareket edersek ortamın kalitesini koruyabiliriz. Biz burada toksik kitleyi değil, saygılı ve samimi bir topluluğu görmek istiyoruz.Birinin doğun gününü kutladığım mesaja "beğenmedim" atmıştı arkadaşın biri. Kendisi küfretmeyi de severdi.
3-4 kişi gördüm bu zamana kadar, hepsi gitmiş.O tarz lavuklar maalesef her zaman aramızda olacak ama uzun süre tutunamayacaklar. Böyle tipleri gördüğünüzde çekinmeden bildirin, birlikten kuvvet doğar ve birlikte hareket edersek ortamın kalitesini koruyabiliriz. Biz burada toksik kitleyi değil, saygılı ve samimi bir topluluğu görmek istiyoruz.