Syntax
Üstün
Bir ara troll sayısı fazlaydı. Şu an biraz daha azalmış gibi.
Küçük çocuk gibi davranan kişi sayısı artmış.
Bir ara troll sayısı fazlaydı. Şu an biraz daha azalmış gibi.
Ben biraz açık konuşacağım, bu forumda 2024 şubat'tan beri aktifim bazen uzun süreler aktif olmadığım oldu o ayrı. Eskiden bu kitle daha iyiydi, daha güzel tartışmalar dönüyordu. Üstüne alınan alınsın ancak son zamanlarda gidişat hiç iyi değil. Hedef gösterme olmasın diye bazı düşüncelerimi belirtmek istemiyorum.
Eskiden nesi daha iyiydi ya? Geçen senelerde uzun bir süre moderatör yetmezliği, var olan moderatörlerin hem yetişememesi hem de yeni gelenlerin de kafasına göre iş yapması gibi büyük sorunlar vardı. Tüm bunların üstüne deli gibi gruplaşma vardı, herkes çok gergindi. Gruplaşmanın boyutu öyle biri seviyedeydi ki iki grup arası konularda pasif agresif hakaretler eşliğinde deli tartışmalar çıkıyordu.
Eski üyelerin birçoğu gitmiş, şu anda forumun aktifliği bana kalırsa çok düşük fakat o eski kaotik ortamdan uzak ve moderatör kalitesi de inanılmaz artmış.
Aktiflik açısından çok iyiydi, hatta gruplaşmaya dahil olmayan bizim gibi insanlar için bir nebze eğlenceliydi forum evet.Hocam benim açımdan daha iyiydi, herkesin görüşü farklı olabilir. Eski kitle Technopat üzerinden gelenlerdi neredeyse hepsi. Gruplaşma vardır evet zamanında moderatörlerin gözünden kaçanlar kendilerini Discord üzerinden ekledi. Ben de bunlara dahilim ama iyi ki bir gruplaşma vakam olmadı![]()
@27294, geçen seneleri iyi şekilde bilip 2 aylık hesabın olması biraz düşündürücü.
Düşündürücü olan o.Adamın belki başka bir hesabı vardı nereden biliyorsunuz.
O dönem aynı evde yaşadığım ev arkadaşım forumu aktif kullanıyordu, ben de yeşil forumu çok kullanıyordum ve her gün forumda çıkan tartışmaları konuşurduk.@27294, geçen seneleri iyi şekilde bilip 2 aylık hesabın olması biraz düşündürücü.
Vallahi bu aklıma gelmezdiO dönem aynı evde yaşadığım ev arkadaşım forumu aktif kullanıyordu, ben de yeşil forumu çok kullanıyordum ve her gün forumda çıkan tartışmaları konuşurduk.
İyi deneme Sherlock.