Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3A serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.
Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve Plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.
Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3a serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.
Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine çok iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.
Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3a serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.
Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine çok iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.
Ben katlanabilir olmayan hiçbir telefonun birbirinden farkı olmadığını düşünmeye başladım. Aynısının biraz daha güçlüsü. Az daha iyi fotoğraf çekeni falan. Zaten hepsinin ekranı kamerası ve kas gücü iyi.