2024 yılında çıkmış telefonlar

• Xiaomi 15 serisi

Oy: 9 20,9%
  • Samsung Galaxy S25 serisi

Oy: 27 62,8%
  • Poco X7 serisi

Oy: 1 2,3%
  • Redmi Note 14 serisi

Oy: 0 0,0%
  • Nothing Phone (3a) serisi

Oy: 2 4,7%
  • Samsung Galaxy A56, A36 ve A26

• Samsung Galaxy M16 ve M06

• Apple iPhone 16e

Oy: 2 4,7%
  • Oppo Find N5

• vivo V50

• Tecno Camon 40 serisi

• Oy verenlerin toplamı
    43
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3A serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.

Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve Plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3a serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.
Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine çok iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.
Kamerası bir 16 Pro/Pro Max kadar iyi çekemiyor. Puansal olarak ilk 10'a bile giremedi.

Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3a serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.
Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine çok iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.
F/P olarak A serisi oylanabilir. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.