- Makaleler
- 23
Q1'deyiz su an. Yazin piyasa degisince yeni anket gelecek. Anketi oylamayi unutmayin. 
Kamerası bir 16 Pro/Pro Max kadar iyi çekemiyor. Puansal olarak ilk 10'a bile giremedi.Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3a serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.
Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine çok iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.
F/P olarak A serisi oylanabilir.Xiaomi 15 serisinde de iyi işler var. 16e de güzel cihaz ama fiyattan eliyorum. S25 varken A ve M serileri zaten oylanmaz. Nothing 3a serisi de güzel ama daha pek bakamadım onlara.
Amma velakin benim oyun S25 serisine. Özellikle base ve plus versiyonlarını aşırı başarılı buluyorum bu sene. Ultra yine çok iyi ama S24'e göre pek gelişmedi.
Hangi modelden bahsediyorsunuz, 50 tane cihaz var mesajımda.Kamerası bir 16 Pro/Pro Max kadar iyi çekemiyor. Puansal olarak ilk 10'a bile giremedi.
1-2 tane var. 15'den bahsediyorum.Hangi modelden bahsediyorsunuz, 50 tane cihaz var mesajımda.
Samsung CEO'su bile S25 demez bence.Bu sene çıkan en iyi telefon kronik sorunlu Samsung S25 değil, iPhone 16e'dir.
Ama buradaki teknoloji cahilleri S25 diyor işte, ankete bak...