Şuraya katılmıyorum. Profesyonel olarak ele almak sadece korumaları güçlendirmek demek değildir. Sürecin psikolojik yönetimi profesyonellikten çok uzaktı.

Tarafımca olası en profesyonel biçimde süreci ele aldığımı dile getirmek isterim. Benim tarafıma yönelik bir kusur olduysa dile getirirsiniz kendimi o konularda daha iyi olmak adına geliştiririm, herkesin önerilerine açık biriyim. Başkasına yönelik önerilerinizi de yine o kişilere sunabilirsiniz, burada yönetim ekibindeki herkes eleştiriye oldukça açık kişiler. İyi Sosyaller dilerim 🙏

2.3'e beklettiğimi anlamış olmanız gerekirdi ama yine de siz bilirsiniz.
Bunu geçiştirme olarak kabul ediyorum. Evet 2.3’e saklamak sizin kararınız ama ne ben ne de orda konuyu artılayanlar bunu kendiliğinden bilmesi mümkün değil. Konuya bir daha baktım, saydığınız yöneticilerden kimse bilgi sunmamış. Kaba algılamayın ama o kadar çocukça öneri arasında diğerlerine cevap verilmesine rağmen yeterince desteklenmiş ve kullanım kolaylığı sağlayacak öneriyi görmezden gelmek sorumsuz davranış. Bir sürü rozet var bildiğim kadarıyla, mesaj yazmasanız bile bir “hayat belirtisi” vermeniz gerekiyordu. Neyse gemide gemiciyle kavga etmenin bir anlamı yok, gelsin, bana yeter.

Başkasına yönelik önerilerinizi de yine o kişilere sunabilirsiniz, burada yönetim ekibindeki herkes eleştiriye oldukça açık kişiler.

Daha önceden konusunu açmıştım aslında, orada yeterince eleştirdik.

Benim tarafıma yönelik bir kusur olduysa dile getirirsiniz kendimi o konularda daha iyi olmak adına geliştiririm

Hayır sadece sizin tarafınıza ait bir kusur yok, yönetimi bütün olarak ele aldığım zaman problem görüyordum ki onları zaten malum konuda epey konuşmuştuk. Size ait bir problem görürsem ilk bildirenlerden birisi ben olurum zaten, kaçış yok. :devilish:

Bir forumun aktif kalabilmesi için gerekenlerden bir tanesi doğru adımlar atarak güncel kalmak. Bunu doğru bir şekilde başaranların başarısını zaten izliyoruz. Başarılar dilerim.