Yine, yeni, yeniden bir moderatör alım konusu. Gerçekten insanda iştah kabartıyorsunuz durduk yere. Aktif çalışmasam kesinlikle başvuru yapardım.

Yine, yeni, yeniden bir moderatör alım konusu. Gerçekten insanda iştah kabartıyorsunuz durduk yere. Aktif çalışmasam kesinlikle başvuru yapardım.
Gerçekten ayırabileceğin birkaç saatin bile olsa aktif olarak neden olmasın? Bence bir dene şansını. Ekipteki herkes işsiz değil sonuçta :D

Günden güne değişmekle beraber 8-10 saat çalışıyorum hocam. Eve girdikten sonra sadece oyun oynamak, yemek ve uykuya vaktim kalıyor. Moderasyon dağınık kafayla yapılmayacak bir iş az çok gördüğüm kadarıyla. Seneye diyelim artık. İş o vakitlerde bitecek çünkü.

Günden güne değişmekle beraber 8-10 saat çalışıyorum hocam. Eve girdikten sonra sadece oyun oynamak, yemek ve uykuya vaktim kalıyor. Moderasyon dağınık kafayla yapılmayacak bir iş az çok gördüğüm kadarıyla. Seneye diyelim artık. İş o vakitlerde bitecek çünkü.
Biz de çalışıyoruz ve az ya da çok, bir şekilde vakit ayırabiliyoruz. Gençler bizden daha çok vakit ayırabiliyor tabii ki ama isteyince destek verecek o vakit bulunabiliyor bir şekilde.

Heveslendiyseniz bu kırılmasın, istekliyseniz başvurunuz bulunsun. Zaten değerlendirme süreci de vakit alabilir.

Daha önce başvuru yapmış birinin tekrar başvuru yapması gerekiyor mu incelemeye alınması için?

Daha önce başvuru yapmış birinin tekrar başvuru yapması gerekiyor mu incelemeye alınması için?

Hayır gerekmiyor, bir defa başvuru yapılması yeterli, zaten başvurular değerlendirilmeye alınıyor. Uygun olunduğu zaman size bilet sistemi üzerinden mesaj gönderilir.

Bu konunun da diğeri gibi gereksiz mesaj ile kirlenmesini istemiyoruz arkadaşlar. Bu sebeple;

• Başvurdum, hayırlısı.
  • Çok cezam var, olamam.
  • Başarılar.
  • Tanrım şöyle, tanrım böyle gibi konuya faydası olmayan mesajlar yazmanıza gerek yok.

Başvuran tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Gerekli bilgiler zaten çok açık şekilde yazılmış. Bunun dışında merak edilenler elbette yine konuda sorulabilir ancak lütfen konuyu kirletmemeye özen gösterelim.