"Soru cevap konuları yasaktır. Örneğin: * şirketinde * pozisyonunda çalışıyorum, sorularınızı alabilirim." bu neden yasak ki?
Bu tarz konular forum mantığına aykırı konular, herkesin bu şekilde konu açtığını düşündüğümüz zaman daha sonradan açılacak ve SEO'ya etki edebilecek konuların da önüne geçilmiş olur. En basit örneği @Majdev'in "FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?" adlı konusu. Bu konuda 2 defa düzenleme yapıldı ve sadece bu konu üzerinden 150-200'e yakın ayrı konu oluşturuldu.

Ben bunun yasak olmaması gerektiğini düşünüyorum açıkçası.
Bence bir tık gereksiz olmuş gibi.

@Barış emekleriniz icin tüm Moderasyon Ekibine ve özellikle Recep Baltaş'a tesekkur ederim. Bir dahaki güncellemede "Hukuk Ve Yurttaşlık" kategorisi gelebilir. Bu sayede dava ve askerlik konulari konu dışına açılmamış olur.
Forumda fazla bu tip konular görmüyorum. Eğer artış olursa bence uygunabilir.

Bu tarz konular forum mantığına aykırı konular, herkesin bu şekilde konu açtığını düşündüğümüz zaman daha sonradan açılacak ve SEO'ya etki edebilecek konuların da önüne geçilmiş olur. En basit örneği @Majdev'in "FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?" adlı konusu. Bu konuda 2 defa düzenleme yapıldı ve sadece bu konu üzerinden 150-200'e yakın ayrı konu oluşturuldu.
O zaman konu içeriğinde değil de başlığında yasak olması daha uygun olmaz mı?