Bu tarz konular forum mantığına aykırı konular, herkesin bu şekilde konu açtığını düşündüğümüz zaman daha sonradan açılacak ve SEO'ya etki edebilecek konuların da önüne geçilmiş olur. En basit örneği @Majdev'in "FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?" adlı konusu. Bu konuda 2 defa düzenleme yapıldı ve sadece bu konu üzerinden 150-200'e yakın ayrı konu oluşturuldu.
Daha da kısa açıklamak gerekirse:
Ayrı ayrı konular açılarak sorulması gereken sorular, "* şirketinde * pozisyonunda çalışıyorum, sorularınızı alabilirim" şeklindeki bir başlığın altında kaybolur. Aşağıdaki kurala aykırılık oluşur:
3. Farklı sorularınızı var olan konu altına sormak yerine yeni bir konu açarak sorun.

Konu dışı kategorisi ön plana çıkarılmadığı için fark etmemiş olabilirim. Aslında, konu dışı kategorisine açılan konular navigasyona eklenerek ön plana çıkarılabilir. Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi bir düzenleme yapılabilir.

1748457165776.webp

Konu dışı kategorisi ön plana çıkarılmadığı için fark etmemiş olabilirim. Aslında, konu dışı kategorisine açılan konular navigasyona eklenerek ön plana çıkarılabilir. Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi bir düzenleme yapılabilir.

Eki Görüntüle 151169
Ona gerek yok bence ama böyle bi öneri yapmıştım Barış bey değerlendirsin:

Ona gerek yok bence ama böyle bir öneri yapmıştım. Barış bey değerlendirsin:

Önemli konularda iş görebilir. Güzel öneri.

Korsan oyun kısmında benim anlamadığım bir nokta var; Şimdi ben FIFA 08 için bir konu açtım, FIFA 08'e ait 3. parti satışlar devam ettiği için bu konu onaylanmayacak mı?