Esenlikler arkadaşlar, Techolay Sosyal dışındaki bütün sitelere rahatça girebiliyorum fakat sosyal bazen dakikalarca tepki vermiyor. Örneğin anasayfaya giriyorum, bir konuya giriyorum ve sorun yok; yandaki başka bir konuya tıklayınca oyle dakikalarca yüklüyor. Kaspersky'yle ilgili olabilir mi? Bir konuya cevap yazıyorum, öylece duruyor ama telefondan kontrol edince mesaj gitmiş oluyor...

Kullandigim tarayıcı Opera GX. Ek olarak simdi bahsedeyim, sosyal bende hala bozuk calisiyor. Telefonda ya da PC'de konu açarken konu başlıklarını aratamiyorum mesela, elle bulmam gerekiyor.

Gigabyte B660M DS3H
i5-13400F
RTX 3070
Kioxia Exceria G2 ve WD M.2 SSD

Eki Görüntüle 88569

Kullandığınız tarayıcı ya da eklentiler Cloudflare kurallarına bile takılıyor olabilir. Eve gidince IP adreslerinize yönelik takılma var mı diye kontrol edeceğim. Yine de Kaspersky yüzünden olmaz, ben de kullanıyorum. Bence de bi' farklı tarayıcıyla deneyin.

Bende Mayıs ayından beridir yavaş çalışıyor.
Bir sayfa bir dakikadan önce açılmıyor, arama yapınca yetkiniz yok hatası veriyor.
Gizli sekmeden girince hem hızlı çalışıyor hem de arama yapılıyor ama reklam girdiği için kullanışlı değil.
Bu konu hakkında ben de konu açtım, yönetici ise konuyu onaya bile almadan sildi.
Enes beyefendinin sayfasına yazdım silindi.
Bilet açtım özellikle yapıldığı tarafıma, hesabıma yavaşlatma uygulandığı ve kaldırılmayacağı bildirildi.
Sebebi neymiş acaba ve kullanıcıya neden bildirmiyorlar? Ben de bunu düşünmekteydim, oyle bir şey yoktur dedim yani normal bir vatandaşın foruma ne zararı olabilir.

Kullandığınız tarayıcı ya da eklentiler Cloudflare kurallarına bile takılıyor olabilir. Eve gidince IP adreslerinize yönelik takılma var mı diye kontrol edeceğim. Yine de Kaspersky yüzünden olmaz, ben de kullanıyorum. Bence de bi' farklı tarayıcıyla deneyin.
Öyleyse birkaç farklı tarayiciyla test edeyim.

Bilmediğim bir mevzu var mış sanırım.

Şu an bunu Edge'den yazıyorum, burada daha stabil ama önceki gibi bir akıcılık yakalayamadım. Bir şekilde nasıl oluyorsa bir şeyler yavaş çalışıyor bende, anlayamadım.

Şu an bunu Edge'den yazıyorum, burada daha stabil ama önceki gibi bir akıcılık yakalayamadım. Bir şekilde nasıl oluyorsa bir şeyler yavaş çalışıyor bende, anlayamadım.

Bende aynı sorundan Brave geçtim hocam sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim Opera GX cidden çöp 2 yıl nasıl kulanmısım anlamadım Brave e geçtikten sonra.

Son düzenleme:
Bende aynı sorundan Brave geçtim hocam sorunsuz kullanıyorum tavsiye derim Opera GX cidden çöp 2 yıl nasıl kulanmısım anlamadım Brave e geçtikten sonra.
Denemekte fayda var, bir indireyim yazarım buraya. Hareketli arka plan, kişisel ses efektleri gibi şeylere desteği var mı acaba? Örneğin tıklama sesleri, yazı yazma ya da diğer birkaç ses için GTA San Andreas ana menü seslerini kullanmaktayım; hoşuma gidiyor.

Bir de hocam, aklıma gelmişken yazayım. Cloudflare'la mı ilgili bilmiyorum ama, birden fazla sekme açıkken Techolay direkt olarak donuyor bende. Sekmeden kastım, Techolay Sosyal'in açık olduğu sekmeler.

@409 sıkıntın ne dostum, buraya sorunumu yazıyorum ve çözüm rica ediyorum gelip olumsuz emoji atıyorsun. Sıkıntılı bir gün geçiriyorsun sanırım.

@BirForumcuKişi hocam Brave indirdim, hoş ve sade bir tarayıcı. Gündelik olarak kullanırım, bu da yüklü kalsın. Bir sorun yaşamadım, hızlı çalışıyor ama eski hızı alamıyorum sorun internet bağlantımda olabilir mi bilemiyorum, bir şekilde yanlışlıkla falan sınırlandırdım mı acaba? QoS ayarları kapalı.

Arkadaşlar, Opera'yı da sıfırladım yani şimdilik daha iyi gibi ama mesaj gönderince donup kalıyor öylece. Geri getirme ayarlarından sıfırlama yaptım, artık donmuyor direkt gönderim sağlıyor. Nedense hala iki tarafta da yavaşlık var, Opera ayrı bir yavaş.

Son düzenleme: