Oleyyy, Technopat'ın aynısı.
Yanlış görmüyorsam bir kişi 10k mesaj, 10k beğeni, 100 çözüm, 1 aylık sahibi olsa 3274 puana sahip oluyor. Bu kişi beğeni sayısını 3 katına çıkarsa 3774 puana ulaşıyor ve rütbesi aynı kalıyor. Güzel sistem.

Sonraki yılları eklemeyecekseniz hiç 1 yıl, 1 ay, 1 hafta falan koymayın.

Bildiğiniz gibi Sosyal üzerinde artık bir rütbe sistemine sahibiz ve bu sistemin detayları netleştiği için sizlerle paylaşmak istedik.

• Üyecik: 0 puan
  • Gelişen: 5 puan
  • Çalışkan: 15 puan
  • Becerikli: 50 puan
  • Deneyimli: 100 puan
  • Uzman: 300 puan
  • Başarılı: 600 puan
  • Yetkin: 800 puan
  • Üstün: 1000 puan
  • Bilgin: 2000 puan
  • Seçkin: 3000 puan
  • Saygın: 4000 puan
  • Kadim: 5000 puan
  • Destansı: 6000 puan
  • Efsane: 7000 puan
  • Techolay: Yalnızca yönetim tarafından belirlenmiş kişilere verilmek üzere oluşturulmuş onursal rütbe
Puanları nasıl kazanırız sorusuna buradan tüm ödülleri görüntüleyerek yanıt bulabilirsiniz.

Tüm rütbe ve ödül sistemini düzenlemede yardımcı oldukları için @adios'a ve @Barış'a teşekkür ederiz. Herkese iyi Sosyaller dileriz.

Sonunda beklediğim kadar güzel bir sistem. Elinize sağlık.

Oleyyy, Technopat'ın aynısı.
Yanlış görmüyorsam bir kişi 10k mesaj, 10k beğeni, 100 çözüm, 1 aylık sahibi olsa 3274 puana sahip oluyor. Bu kişi beğeni sayısını 3 katına çıkarsa 3774 puana ulaşıyor ve rütbesi aynı kalıyor. Güzel sistem.

Sonraki yılları eklemeyecekseniz hiç 1 yıl, 1 ay, 1 hafta falan koymayın.

Beğeni sayısı önemsemediğimiz bir etmen ve elimizden geldiğince puan getirisini kısmaya özen gösterdik. Bunların yanına makalelere özel bir puan sistemi de geleceğinden şimdilik bu halinde tutmak en mantıklısı. Makale sayacına eklemede bulunulacak ve gelecek yıllar için ödül eklenecek. Şimdilik eklenmedi çünkü dolduran yok. 10 yıla kadar ekleyeceğiz, ödüller için güzel başlık ve açıklamalar çıktıkça araya da yeni ödüller eklenebilir yine 👍

Bildiğiniz gibi Sosyal üzerinde artık bir rütbe sistemine sahibiz ve bu sistemin detayları netleştiği için sizlerle paylaşmak istedik.

• Üyecik: 0 puan
  • Gelişen: 5 puan
  • Çalışkan: 15 puan
  • Becerikli: 50 puan
  • Deneyimli: 100 puan
  • Uzman: 300 puan
  • Başarılı: 600 puan
  • Yetkin: 800 puan
  • Üstün: 1000 puan
  • Bilgin: 2000 puan
  • Seçkin: 3000 puan
  • Saygın: 4000 puan
  • Kadim: 5000 puan
  • Destansı: 6000 puan
  • Efsane: 7000 puan
  • Techolay: Yalnızca yönetim tarafından belirlenmiş kişilere verilmek üzere oluşturulmuş onursal rütbe
Puanları nasıl kazanırız sorusuna buradan tüm ödülleri görüntüleyerek yanıt bulabilirsiniz.

Tüm rütbe ve ödül sistemini düzenlemede yardımcı oldukları için @adios'a ve @Barış'a teşekkür ederiz. Herkese iyi Sosyaller dileriz.

Çok güzel olmuuuşşşşşşşşşşş.