Techolay Sosyal Temmuz 2026 Güncellemesi

Düşünülebilir. Şu anki yapıda gereksinimlerin 30 günden 45 güne çıkarılma sebebi de durumu izlemek için aslında.

Düşünülebilir. Şu anki yapıda gereksinimlerin 30 günden 45 güne çıkarılma sebebi de durumu izlemek için aslında.
Güzel fikir düşündüğünüz ama dediğim gibi; Öneri ağırlıklı giden bir kategoride çözüm sayısı aranmasının pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Güzel fikir düşündüğünüz ama dediğim gibi; Öneri ağırlıklı giden bir kategoride çözüm sayısı aranmasının pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
İstediğimiz verimi alamazsak dediğiniz yapıyı da düşünebiliriz, şu an sadece takipteyiz.

İstediğimiz verimi alamazsak dediğiniz yapıyı da düşünebiliriz, şu an sadece takipteyiz.
Anladım, eğitim ve araba kategorisindeki rozetleri alacaklar bellidir muhtemelen.
Şimdiden hayırlı olsun @Testo Unit @mr.esat @Eagles

Anladım, eğitim ve araba kategorisindeki rozetleri alacaklar bellidir muhtemelen.
Şimdiden hayırlı olsun @Testo Unit @mr.esat @Eagles
Bu arada şimdi benim rozet listesine adımı neden koymadığımı soranlar olabilir, ben onlar kadar yüksek sıralama yapmış birisi değilim. Kaynak bilgim yüksek olabilir ama derece hattında bitirmediğim için kendimi o listeye koymadım. Yönetim uygun görür verirse müteşekkir olurum ama onun harici almasam da olur.

Son düzenleme:
O biraz tam tersi

Öncelikle kolay gelsin, bayağı geliştirmeler yapılmış, sadece rozet ile sınırlı kalmamış. Komplike bir güncelleme olmuş bence.

Taşıt dünyasına onur rozeti yaklaşımı bence çok verimli bir uygulama olmuş. Orası da çünkü çözüm ve mesaj sayısı için pek uygun bir bölge değildi. Motordan giriyoruz lastik parlatıcı süngere kadar devam edebiliyoruz. Sizin de dediğiniz gibi sayılarla ölçülemeyen uzun süreli ve nitelikli topluluk katkıları fazlasıyla sağlanıyordu rozet verilen arkadaşlar tarafından. Hakkaniyetli ve homojen bir dağılım olmuş taşıt dünyasında. Onore olduk, teşekkür ederiz. @pesimist34 @Neoxa

Teşekkür ediyorum. Güzel bakan güzel görür derler. @SF26

Rehberlerim fazla olabilir ama katkı sağlamadıysa bu rozeti almamın kimseye bir katkısı olmaz.
Forumdaki hocalarım/abilerim/kardeşlerim uygun görür ve yönetimin ardından rozeti almamı isterlerse o zaman bana söylenecek söz kalmaz, demek ki katkı sağlamışım derim. Aynı özveriyle devam ederim.

Belediye çalışıyor. Dikkat edin de içeri almasınlar.

Gravatar desteği kaldırıldı.
En önemli site hızlandırıcı etmenlerden.

AMP'nin kaldırılmaması yine üzdü.
Chrome sağ olsun sonunda Brave'e geçtim. Ayarlarına falan da makul miktarda baktığımda gördüm. Onu da eklemişler.
Bir tane bile bravesever tarafından bahsedilmemesi üzücü.
Bilgisayarda uBlock Origin ile kullanıyorum. Sanırım mobilde Shields aynı çalışıyor. Belki telefona da yükleyip Shields ile filtre listelerimi taşırım.

Sayıların veya rehber adedinin ötesinde topluluğa kattığın değer ve emek zaten ortada. Bu mütevazı yaklaşımın bile rozeti ne kadar hak ettiğinin en güzel kanıtı. Yönetim de bunları görüyordur elbette değerlendirmeye alırlar bence. Durmak yok yola devam hoca. Özveri önemli, onu sakın bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…