Rozet sistemi çok iyi olmuş lâkin bu eleştiriyi yapmadan edemeyeceğim, ekipman kategorisinde çözüm yapmak biraz zor. Özellikle teknik sorundan ziyade öneri ağırlıklı bir kategori olarak ilerliyor. Buradaki düzenleme de Güvenlik/Eğitim ve Araba kategorisindeki gibi yönetim tarafından değerlendirilemez miydi?
Düşünülebilir. Şu anki yapıda gereksinimlerin 30 günden 45 güne çıkarılma sebebi de durumu izlemek için aslında.

Güzel fikir düşündüğünüz ama dediğim gibi; Öneri ağırlıklı giden bir kategoride çözüm sayısı aranmasının pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
İstediğimiz verimi alamazsak dediğiniz yapıyı da düşünebiliriz, şu an sadece takipteyiz.

İstediğimiz verimi alamazsak dediğiniz yapıyı da düşünebiliriz, şu an sadece takipteyiz.
Anladım, eğitim ve araba kategorisindeki rozetleri alacaklar bellidir muhtemelen.
Şimdiden hayırlı olsun @Testo Unit @mr.esat @Eagles

Anladım, eğitim ve araba kategorisindeki rozetleri alacaklar bellidir muhtemelen.
Şimdiden hayırlı olsun @Testo Unit @mr.esat @Eagles
Bu arada şimdi benim rozet listesine adımı neden koymadığımı soranlar olabilir, ben onlar kadar yüksek sıralama yapmış birisi değilim. Kaynak bilgim yüksek olabilir ama derece hattında bitirmediğim için kendimi o listeye koymadım. Yönetim uygun görür verirse müteşekkir olurum ama onun harici almasam da olur.

Son düzenleme: