Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu

Sizin gibi kral kolay kolay dünyaya gelmez. Bize de böyle kişiler denk gelir umarım.

Beyaz renkli herhangi bir klavye veya fare bulunuyor mu?

MM712, beyaz. Ana konu güncellendi.

B550 Aorus Master alınmıştır .
Bütün kaçıran arkadaşlara geçmiş olsun, benim oldu.
Ürün kargolandı. Kutu eksiksiz. WiFi antenine kadar

Kutusu mevcut mu?
Mevcut. Foto eklendi.

Bunlar sıfır ürünler mi? Realme GT2 Pro'dan almayı düşünüyorum.
Bazıları sıfır. GT2 foto ekleyebilirim isterseniz.

ASUS 970 Pro Gaming Aura soket kaç?
AM3+

Wraith Spire hangi işlemci ile gelen model acaba, 1. nesil mi yoksa diğer nesillerden mi?
Fotosu eklendi.

Telefonlara kayıt işlemi (yurtdışı) vb. yapılması gerekiyor mu? @Recep Baltaş
Bildiğim kadarıyla hayır.

FX8370 icin biraz fazla sanki fiyatı.
Düşeriz @Enes3078 baksın bi Mithat ile.

Cooler Master MM712 Beyaz merhaba bu ürün https://www.itopya.com/cooler-master-mm712-kablosuz-ultra-hafif-beyaz-gaming-mouse_u22654 buradaki ürün müdür? Aynı ürün müdür yani?
Görsel eklendi.

Son düzenleme:
Hocam indirimi sizin biletinize tanımlatabildim sanırım. Teşekkürler tekrar ve tekrardan.
Dostum benim hakkım olmuyor o zaman en son Recep Baltaş'ın açıklamasına istinaden. Ancak senin şansına dönüş olursa bana mutlaka haber ver. Ben ödeme kısmında yardımcı olmak isterim sana. Haberin olsun yeniden.

Hocam sizin hakkınız oluyor bana dönüş yaptı zaten Recep hocam biletinde dönüş yaptık diye, yani sizin bilete indirim uygulanmadı mı şimdi? Bana dönüş yapıldı kendisine bilette cevap verdik diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin hakkınız oluyor bana dönüş yaptı zaten Recep hocam biletinde dönüş yaptık diye, yani sizin bilete indirim uygulanmadı mı şimdi? Bana dönüş yapıldı kendisine bilette cevap verdik diye.
Tamamdır dostum, şimdi gördüm arada kaynamış. Bu çok iyi haber, sevindim tekrardan.

Tamamdır dostum, şimdi gördüm arada kaynamış. Bu çok iyi haber, sevindim tekrardan.
Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler. Eğer olur da alırsanız dediğim gibi bana aldığınızı da biliyorlardır öncelik olur sanırım. Bilgileri de istediğiniz bir yerden ulaştırırım. @Recep Baltaş hocam yardımcı olur zaten sanırım, indirimi tanımlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…