Önemli değil sevgili kardeşim. Olursa çok iyi olur en azından bu seneki ilk hediyeni ve seni mutlu edebilirsem ne ala. Küçük bir naçizane düşünce bendeki, arada imkanım olursa yaparım sadece. Sende sağ ol. Her şeyden önce günün güzel geçsin.
Dostum benim hakkım olmuyor o zaman en son Recep Baltaş'ın açıklamasına istinaden. Ancak senin şansına dönüş olursa bana mutlaka haber ver. Ben ödeme kısmında yardımcı olmak isterim sana. Haberin olsun yeniden.
(Dostum benim hakkım olmuyor o zaman en son Recep Baltaş'ın açıklamasına istinaden. Ancak senin şansına dönüş olursa bana mutlaka haber ver. Ben ödeme kısmında yardımcı olmak isterim sana. Haberin olsun yeniden.
Hocam sizin hakkınız oluyor bana dönüş yaptı zaten Recep hocam biletinde dönüş yaptık diye, yani sizin bilete indirim uygulanmadı mı şimdi? Bana dönüş yapıldı kendisine bilette cevap verdik diye.
Hocam sizin hakkınız oluyor bana dönüş yaptı zaten Recep hocam biletinde dönüş yaptık diye, yani sizin bilete indirim uygulanmadı mı şimdi? Bana dönüş yapıldı kendisine bilette cevap verdik diye.
Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler. Eğer olur da alırsanız dediğim gibi bana aldığınızı da biliyorlardır öncelik olur sanırım. Bilgileri de istediğiniz bir yerden ulaştırırım. @Recep Baltaş hocam yardımcı olur zaten sanırım, indirimi tanımlamıştı.