Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Ryzen 7 3700X çok işime yarayabilir, ayrıca bu ürünler 2 .El mi ? Yoksa farklı bir şekilde mi?
Dedikleri gibi inceleme için kullanılıp kenara bırakılmış, ya da sıfır ürünler.Ryzen 7 3700X çok işime yarayabilir, ayrıca bu ürünler 2 .El mi ? Yoksa farklı bir şekilde mi?
- Makaleler
- 7
@Enes3078 İndirim hakkımızı istediğimiz bir kişiye verebiliyor muyuz?
Üzgünüm fakat mümkün değil.
- Makaleler
- 1
Teşekkür ederim, aklımda bulunsun bi PC alacağım kardeşime belki bunu alırım. R5 5500 ile arada kaldım pek de emin değilim hangisi daha iyi.Dedikleri gibi inceleme için kullanılıp kenara bırakılmış, ya da sıfır ürünler.
Teşekkür ederim, aklımda bulunsun bi PC alacağım kardeşime belki bunu alırım. R5 5500 ile arada kaldım pek de emin değilim hangisi daha iyi.
Bakabilirsiniz.
Aktarılmıyormuş başkasına, hediye alınırsa bana alınacağı, benim önceliğim ve indirimim zaten olduğu için benim kendi biletimden alacağız alırsak, yani yine hediye olacak ama ben alıyormuşum gibi olacak.@umut hocam indirim hakkınızı başka birisine aktarabildiniz mi? Galiba olmuyormuş bilgi almak istedim.
Aktarılmıyormuş başkasına, hediye alınırsa bana alınacağı, benim önceliğim ve indirimim zaten olduğu için benim kendi biletimden alacağız alırsak, yani yine hediye olacak ama ben alıyormuşum gibi olacak.
Tamamdır hocam teşekkürler.
dijitalfikir
Başarılı
Kardeşim merhaba yeni bakabildim iş dolayısıyla. Recep Baltaş'a bilet üzerinden ödeme vs işlemlerini hallettim ben. Artık ürün senindir hayırlı olsun şimdiden. Sen sadece alıcı olarak kargo masrafını üstleneceksin. Öyle konuşmuştuk diye hatırlıyorum en başta. Oda çok bir şey tutmaz sanırım. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgiler.Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Recep abi dönüş yaptı da söylemem gereken birkaç şey var.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-