Değilim valla@Lotr Manyağı Freebuds SE satılmış üstad. Ben de talip olmuştum. Recep abi bugün teslim edeceğini söyledi. O kişi sen değilsen geçmiş olsun ikimize de kaçırdık![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Abi herhalde teslim edince çiziyorlar.Değilim vallaüzeri çizilmemiş ana konuda, ben de hala satıştadır diye başvurdum.
Ayrıca şöyle bir olay var sanırım. Talip olan üyeler arasında acaba ilk önce kim üye oldu sıralaması mı yapılacak? @Recep BaltaşBu arada bir ekleme daha yapmak istiyorum. Bir ürünü birden çok almak isteyen olabiliyor. Bu durumda -her ne kadar bizim için daha az gelir anlamına gelse de- ilk 100 üye önceliklidir.
Ayrıca şöyle bir olay var sanırım. Talip olan üyeler arasında acaba ilk önce kim üye oldu sıralaması mı yapılacak? @Recep Baltaş
İlk 100 ilk 1000 ayrımı var sadece kendi içinde ayrım olmuyor diye biliyorum.
Gitti o zaman bizim kulaklık deseneİlk 100 ilk 1000 ayrımı var sadece kendi içinde ayrım olmuyor diye biliyorum.
Hayır, üyelik sıralamasına göre satış önceliği de var.İlk 100 ilk 1000 ayrımı var sadece kendi içinde ayrım olmuyor diye biliyorum.
Ben de klavye alacaktım, önümde öncelikli üye olduğu için alamadım alan için hayırlı olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Huawei FreeBuds Studio kozmetiğiyle alakalı fotoğraf var mı?
Ona göre almayı düşünüyorum.
Ona göre almayı düşünüyorum.
Şu TR 2990WX işlemciyi alın artık gözüm kaldı zor tutuyorum kendimi almamak için. 
Al abi sen onu başka alan çıkmaz ki.Şu TR 2990WX işlemciyi alın artık gözüm kaldı zor tutuyorum kendimi almamak için.![]()