Kardeşim merhaba yeni bakabildim iş dolayısıyla. Recep Baltaş'a bilet üzerinden ödeme vs işlemlerini hallettim ben. Artık ürün senindir hayırlı olsun şimdiden. Sen sadece alıcı olarak kargo masrafını üstleneceksin. Öyle konuşmuştuk diye hatırlıyorum en başta. Oda çok bir şey tutmaz sanırım. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgiler. ;) @Recep Baltaş 'a da ayrıca teşekkür ederim. Bizi kırmayıp ayrıca yardımcı olduğu için. 👊
Eki Görüntüle 6922
Çok teşekkür ederim hocam, kargo ücreti de ödenmeyi bekliyor sanırım şu anda. Kargo ücreti parasını bulur öderim ben de hallolur sanırım, teşekkürler tekrar ve tekrardan.

Son düzenleme:
Kardeşim merhaba yeni bakabildim iş dolayısıyla. Recep Baltaş'a bilet üzerinden ödeme vs işlemlerini hallettim ben. Artık ürün senindir hayırlı olsun şimdiden. Sen sadece alıcı olarak kargo masrafını üstleneceksin. Öyle konuşmuştuk diye hatırlıyorum en başta. Oda çok bir şey tutmaz sanırım. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgiler. ;) @Recep Baltaş 'a da ayrıca teşekkür ederim. Bizi kırmayıp ayrıca yardımcı olduğu için. 👊
Eki Görüntüle 6922
Hocam şimdi kargoyu da hallettik, kargo ücreti çıkınca onu ödeyeceğim ve gelmiş olacak. Çok çok teşekkür ediyorum tekrardan çok güzel düşünceniz için. ❤️

Bana klavye hediye edildi ya, kullandım %20 onun için fakat daha fazla kullanabiliyorsam olur. Ama indirim tanımlatma işi olmuyor sanırım.
Bence de olmuyordur :D neyse yüzde 10'da fena değil. Kargo parasını amorti eder en kötü. Bileti açtım, Huawei FreeBuds SE fena durmuyor alacağım sanırım.

Kutu darbe almış ama ürünün sağlam olduğunu düşünüyorum. Darbe küçük.
Üstat ürüne talip oldum, kutu zaten önemli değil de ürün sağlam mı test edebilir misiniz müsait bir vaktinizde. Boşuna git gel olmasın. "Sağlam olduğunu düşünüyorum" yazdığınız için mesaj atma gereği hissettim.