Detaylar
Kim cevapladı?Çok teşekkür ederim hocam, kargo ücreti de ödenmeyi bekliyor sanırım şu anda. Kargo ücreti parasını bulur öderim ben de hallolur sanırım, teşekkürler tekrar ve tekrardan.Kardeşim merhaba yeni bakabildim iş dolayısıyla. Recep Baltaş'a bilet üzerinden ödeme vs işlemlerini hallettim ben. Artık ürün senindir hayırlı olsun şimdiden. Sen sadece alıcı olarak kargo masrafını üstleneceksin. Öyle konuşmuştuk diye hatırlıyorum en başta. Oda çok bir şey tutmaz sanırım. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgiler.@Recep Baltaş 'a da ayrıca teşekkür ederim. Bizi kırmayıp ayrıca yardımcı olduğu için.
Eki Görüntüle 6922
Son düzenleme:
Ürünler test ürünüydü.Ryzen 7 3700X çok işime yarayabilir, ayrıca bu ürünler 2 .El mi ? Yoksa farklı bir şekilde mi?
abdullah53
Başarılı
Apex klavye yeni almıştım
ağ cihazları var mı acaba?
Hocam şimdi kargoyu da hallettik, kargo ücreti çıkınca onu ödeyeceğim ve gelmiş olacak. Çok çok teşekkür ediyorum tekrardan çok güzel düşünceniz için.Kardeşim merhaba yeni bakabildim iş dolayısıyla. Recep Baltaş'a bilet üzerinden ödeme vs işlemlerini hallettim ben. Artık ürün senindir hayırlı olsun şimdiden. Sen sadece alıcı olarak kargo masrafını üstleneceksin. Öyle konuşmuştuk diye hatırlıyorum en başta. Oda çok bir şey tutmaz sanırım. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgiler.@Recep Baltaş 'a da ayrıca teşekkür ederim. Bizi kırmayıp ayrıca yardımcı olduğu için.
Eki Görüntüle 6922
dijitalfikir
Başarılı
İyi günlerde kullan.Hocam şimdi kargoyu da hallettik, kargo ücreti çıkınca onu ödeyeceğim ve gelmiş olacak. Çok çok teşekkür ediyorum tekrardan çok güzel düşünceniz için.![]()
Ben de 182'yim. Şu an yüzde 10 alabiliyorum acaba yüzde 20 alabilmek için ürünü size mi aldırsam ne dersiniz
Bana klavye hediye edildi ya, kullandım %20 onun için fakat daha fazla kullanabiliyorsam olur. Ama indirim tanımlatma işi olmuyor sanırım.Ben de 182'yim. Şu an yüzde 10 alabiliyorum acaba yüzde 20 alabilmek için ürünü size mi aldırsam ne dersiniz?
Bence de olmuyordurBana klavye hediye edildi ya, kullandım %20 onun için fakat daha fazla kullanabiliyorsam olur. Ama indirim tanımlatma işi olmuyor sanırım.
Üstat ürüne talip oldum, kutu zaten önemli değil de ürün sağlam mı test edebilir misiniz müsait bir vaktinizde. Boşuna git gel olmasın. "Sağlam olduğunu düşünüyorum" yazdığınız için mesaj atma gereği hissettim.Kutu darbe almış ama ürünün sağlam olduğunu düşünüyorum. Darbe küçük.
@Lotr Manyağı Freebuds SE satılmış üstad. Ben de talip olmuştum. Recep abi bugün teslim edeceğini söyledi. O kişi sen değilsen geçmiş olsun ikimize de kaçırdık